Український олігарх Пінчук запропонував використовувати кризи для прискорення

Поділитися
© YES © 2012. Фотографы: Сергей Ильин, Александр Индычий
Пінчук порівняв динаміку сучасного світу з перегонами «Формули-1», в яких аби рухатися швидше, іноді треба міняти колеса. Олігарх вважає, що саме в кризу необхідно проводити реформи.

Кризи дають кожній країні можливість провести необхідні реформи і в кінцевому рахунку обігнати решту у глобальних перегонах. Про це сказав український бізнесмен Віктор Пінчук, відкриваючи пленарні засідання 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі YES.

Звернувши увагу на фотороботу Андреаса Гурскі «Boxenstopp» і порівнявши динаміку сучасного світу з перегонами «Формули-1», Пінчук зазначив: «Всі країни залучені в глобальні перегони і рухаються все швидше і швидше. Піт-стопи дозволяють їм змінитися - для того, щоб рухатися з прискоренням =».

«Ті, хто були занадто повільними, можуть поліпшити своє місце в перегонах. Одні ставлять нові колеса, заправляються - і обганяють інших. Інші втрачають надто багато часу - і залишаються далеко позаду. Давайте використовувати кризу як піт-стоп, для того щоб після неї рухатися швидше», - цитує Пінчука прес-служба ялтинського форуму.

9-та Ялтинська щорічна зустріч «Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом» проходить з 13 по 16 вересня у Лівадійському палаці Ялти. Близько 200 представників політичних, ділових і громадських кіл з 20 країн світу обговорюють основні глобальні виклики та їхній вплив на Європу, Україну та світ.

Пленарна частина Ялтинської зустрічі відкрита 14 вересня виступами президента України Віктора Януковича і прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана. Модератор дискусії - екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський.

У дискусіях форуму також візьмуть участь Ньют Гінгріч, Вільям Дейлі, Роберт Зеллік, Домінік Стросс-Кан, Кондоліза Райс, Гордон Браун, Алек Росс, Ерік Ландер, Кайрат Келімбетов, Карл Більдт, Хав'єр Солана та інші.

Україну в дискусіях 9-ї щорічної Ялтинської зустрічі YES представлятимуть прем'єр-міністр Микола Азаров, перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський; віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, міністр палива та енергетики Юрій Бойко, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко; секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв. !zn

Читайте також

Агентство Fitch скасувало обмежений дефолт компанії Пінчука

Віктор Пінчук продає свій металургійний бізнес росіянам

Мельниченко попросить ГПУ не випускати за кордон зятя Кучми

Порошенко виторгував у Росії квоти для українських труб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі