"Укртелеком" визначив наступника мобільного зв'язку Utel

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
ПАТ "Укртелеком" вирішив виділити бізнес щодо надання послуг мобільного зв'язку з підрозділу "Утел" (Utel) в окреме новостворене ТОВ "ТриМоб".

"Послуги мобільного зв'язку надалі, після припинення надання цих послуг ПАТ "Укртелеком" будуть надаватися оператором телекомунікацій ТОВ "ТриМоб", починаючи з першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому зазначеному оператору буде видано дозвіл на відповідний номерний ресурс", - йдеться у повідомленні "Укртелекому" у пресі у вівторок, 13 вересня.

Про дату припинення ПАТ "Укртелеком" послуг і початку надання послуг ТОВ "ТриМоб" споживачів буде повідомлено додатково.

Як йдеться у повідомленні, нова компанія буде надавати послуги зв'язку на тих самих умовах, що і "Укртелеком".

Нагадаємо, дозвіл "Укртелекому" на виділення оператора мобільного зв'язку Utel Фонд держмайна надав 18 серпня. Разом з тим, як відзначив голова ФДМ, продавати компанію "Укртелеком" поки не має наміру.

Раніше повідомлялося, що вартість Utel було оцінено у приблизно 6% вартості самого "Укртелекому".

Станом на кінець липня "Укртелеком", який досі володіє в Україні єдиною ліцензією на зв'язок у стандарті 3G, обслуговував 643,137 тис. абонентів мобільного зв'язку, займаючи 1,2% ринку.

Також нагадаємо, що новий власник «Укртелекому» - австрійська EPIC - раніше заявила, що має намір відмовитися від дешевого сільського зв'язку, припинивши його субсидування зважаючи на неприбутковість. «Приватна компанія не повинна нести витрати за соціальні питання», - заявив тоді керуючий партнер ЕРІС Пітер Гольдшейдер.

Нагадаємо, ФДМ 11 березня 2011 року підписав договір купівлі-продажу держпакету 92% телекомунікаційної компанії «Укртелеком» з компанією «ЕСУ» - «дочкою» підконтрольної EPIC кіпрської компанії Epic Telecom Invest Lt. Вартість держпакету склала 10 млрд 575,1 млн грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі