Уряд заморозив на 2013 рік зростання виплат інвалідам і ветеранам

Поділитися
Виплати інвалідам і ветеранам в 2013 році залишаться на рівні нинішнього року. Рівень буде підвищений тільки у разі наявності додаткових ресурсів у державному бюджеті.

Державна служба з питань інвалідів та ветеранів війни прогнозує, що рівень соціальних виплат інвалідам і ветеранам у 2013 році залишиться на рівні 2012 року. Про це заявив глава держслужби Володимир Маслаков, виступаючи у середу, 5 грудня, на брифінгу у Кабінеті міністрів.

«Соціальні виплати будуть не менші, ніж в цьому році. Якщо буде можливість збільшити виплати - їх збільшать», - підкреслив Маслаков.

За його словами, гарантовано отримають свої нарахування такі категорії, як учасники Великої Вітчизняної війни, інваліди 1-ї групи та чорнобильці.

Під час брифінгу Маслаков також повідомив, що до кінця цього року інваліди і ветерани війни, які потребують додаткового догляду та допомоги, будуть повністю забезпечені інвалідними кріслами та протезно-ортопедичними виробами. За підсумками року близько 300 інвалідів війни отримають слухові апарати, електрокардіостимулятори, а також пройдуть необхідні процедури в установах охорони здоров'я.

За словами Маслакова, за підсумками 2012 року за гроші держбюджету будуть закуплені 1788 автомобілів, призначених для задоволення потреб інвалідів. !zn

Читайте також:

Азаров про бюджет-2013: «Абсолютно реальний»

Бюджет українського кіно урізали ще на 20 млн гривень

Віддавати борги по зарплатах вирішили за рахунок «доступного житла» і екстреного номера "112"

Регіонали готові прийняти держбюджет уже в четвер і без комуністів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі