До Євро-2012 в аеропортах Європи будуть продавати гривні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У період проведення Євро-2012 гривню можна буде купити в аеропортах Європи.

Напередодні та у період проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 в основних аеропортах Європи буде продаватися українська національна валюта (гривня).

«Враховано навіть те, що в основних аеропортах західного світу в обмінниках буде продаватися гривня, щоб уникнути ситуації, коли до МА «Бориспіль» прилітає 10-15 тисяч іноземних гостей і вони одночасно намагаються купити місцеву валюту», - зазначив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

За його інформацією, заради комфорту фанатів, було спрощено всі процедури, з усіма прикордонними пунктами на державному кордоні налагоджено зв'язок.

Він зазначив, що нещодавно було досягнуто домовленості про те, щоб гості Чемпіонату Європи перетинали державний кордон Україна-Польща лише раз на боці Польщі, за спрощеною процедурою.

Нагадаємо, як повідомляло ZN.UA, НБУ вніс до Верховної Ради законопроект, яким запропонував підвищити конвертованість національної валюти, розширивши можливості її використання у зовнішньоторговельних розрахунках. !zn

Читайте також:

З Києва до аеропорту «Бориспіль» у 2012 будуть їздити потяги

Євро-2012. Де імідж робити будемо?

Платіні впевнений, що фінал Євро-2012 буде ідеальним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі