В Україні буде видаватися Forbes

Поділитися
В Україні незабаром буде видаватися всесвітньо відомий діловий журнал Forbes. Як пише у понеділок, 30 серпня, «Коммерсантъ-Украина», права на нього отримав «Український Медіа Холдинг» (УМХ).
В Україні незабаром буде видаватися всесвітньо відомий діловий журнал Forbes. Як пише у понеділок, 30 серпня, «Коммерсантъ-Україна», права на нього отримав «Український Медіа Холдинг» (УМХ).Президент групи компаній Борис Ложкін повідомив газеті, що 13 серпня видання було зареєстровано у міністерстві юстиції. Випуск першого номеру української версії Forbes запланований на початок наступного року, орієнтовно - на лютий. «Це довгострокова ліцензія, яка дає нам права на видання щомісячника і його додатків. У тому числі в Україні буде рейтинг найбагатших людей країни», - розповів Борис Ложкін. При цьому він не уточнив вартість ліцензії на Forbes. За словами Ложкіна, вона складається з фіксованої суми й відсотка від доходу від продажів видання. У той же час, за словами експертів ринку, щорічна ліцензія Forbes може коштувати від 500 тисяч до 1 мільйона доларів. Forbes - одне з найбільш авторитетних ділових видань у світі. Журнал був заснований у 1917 році Берті Чарлзом Форбсом у США і здобув популярність у тому числі завдяки рейтингам найбагатших людей світу. Має 10 локальних версій у таких країнах, як Росія, Польща, Китай, Туреччина, Ізраїль, Бразилія, і Корея. За словами Ложкіна, більшу частину контенту для українського Forbes буде створювати власна редакція. «Зараз ми зайняті пошуком головного редактора, чия кандидатура буде узгоджуватися зі штаб-квартирою Forbes у США. Не виключено, що залучимо менеджера не з України», - уточнив він. Окрім того, частина матеріалів можуть купуватися у Axel Springer Russia, що видає Forbes у Росії. «Але із Axel Springer потрібно буде домовлятися окремо, можливо, ми будемо теж мінятися матеріалами», - додав президент групи компаній УМХ. За словами експертів, поява Forbes в Україні - знакова подія для національного медіаринку. «Існує не більше десятка світових брендів, знакових для будь-якого ринку, - говорить гендиректор «Експерт Україна» Олександр Харебін. - Для моди - це Vogue, для бізнесу - Forbes. Нарешті наша містечкова ділова еліта отримала ділове видання такого рівня».

За матеріалами «Коммерсантъ-Украина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі