В Україні нормативна грошова оцінка землі проведена у 94,6% населених пунктів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Києві, Севастополі і населених пунктах Волинської, Донецької, Запорізької, Київської, Одеської, Рівненської та Сумської областей ці роботи виконано повністю.

В Україні нормативна грошова оцінка землі проведена у 28 тисячах 193 населених пунктах на площі 7,2 млн га, що становить 94,6% від їхньої загальної кількості та 96,6% від їхньої загальної площі, повідомили у Державному агентстві земельних ресурсів.

Згідно з повідомленням, в Україні у першому кварталі поточного року нормативна грошова оцінка землі проведена у 456 населених пунктах.

В агентстві відзначили, що у Києві, Севастополі і населених пунктах Волинської, Донецької, Запорізької, Київської, Одеської, Рівненської та Сумської областей ці роботи виконані повністю. У містах обласного значення нормативна грошова оцінка землі проведена на 99,4%, у містах районного значення - на 91,8%, у селищах - на 93,7%, в селах - на 94,7%.

У стадії завершення роботи з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів перебувають у Полтавській та Черкаській областях - 99,9% від кількості населених пунктів, Тернопільській - 99,7%, Івано-Франківській - 99,5%. !zn

Читайте також:

Земля тривоги нашої

Про землю, або Нотатки на полях інтерв'ю президента

Ми не оремо, не сіємо, не платимо...

Земельна реформа - quo vadis?

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі