Виявилося, що для швидкісних поїздів Колесникова в Україні не готові рейки

Поділитися
© skoda.cz
Призначена на завтра презентація міжрегіонального поїзда "Škoda" не відбудеться - вона відкладена на "після травневих свят". Причина - незавершені підготовчі роботи і невідповідність графіків руху поїздів.

У зв'язку з масштабними колійними роботами на ділянці введення прискореного руху в Донецькій області та неможливістю скоригувати графік руху напередодні травневих свят анонсована на 28 квітня в Донецьку презентація міжрегіонального поїзда "Škoda" не відбудеться.

Як повідомляє в п'ятницю прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов, презентація мала відбутися в суботу о 13:00 на вокзалі Донецька, звідки поїзд повинен був вирушити в тестовий рейс до Луганська. На 29 квітня було заплановано тестовий рейс до Маріуполя.
"Тепер, швидше за все, презентація відбудеться вже після травневих свят", - повідомив агентству Селіванов.
Як повідомлялося, 13 березня 2012 віце-прем'єр-міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков оглянув і замовив у Чехії перший двоповерховий електропоїзд виробництва Škoda Vagonka для України. Всі вагони поїзда обладнані бездротовим доступом до мережі інтернет Wi-Fi і кондиціонерами, які будуть охолоджувати повітря влітку, і нагрівати взимку.
Вартість одного чеського потяга складає близько 20 млн, Україна замовила дві такі міжрегіональні двоповерхові електрички підвищеного комфорту.
Двоповерховий міжрегіональний поїзд Škoda призначено для швидкісних перевезень пасажирів у вагонах підвищеної комфортності з максимальною експлуатаційною швидкістю до 160 км/год. Загальна кількість місць для сидіння - 636, з них 1-го класу - 46, 2-го класу - 590. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі