Волзі запропонували умовний термін в обмін на "щиросердне зізнання"

Поділитися
© mining24.ru
Екс-голові Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Василю Волзі запропонували умовний термін в обмін на «щиросердне зізнання».

Про це повідомив сам Волга, заарештований за підозрою в отриманні хабара на суму $500 тис., в інтерв'ю «КоммерсантЪ-Украина».

«Мені надходила єдина пропозиція - щиросердне визнання в обмін на умовний термін. Скоріше це була не пропозиція, а благання. Просили мене дві години і дали добу подумати. Навіть не знаю, як би коректніше описати мою відмову. Ну, ті, хто мене знає, зможуть собі уявити, як це було .. Коли я їм чітко пояснив, що я думаю з приводу їх прохань написати явку з повинною, мене одразу ж перевели до "діда Лук'яна"», - сказав Волга.

Волга категорично відкинув звинувачення з приводу своєї провини.

«Інформація про отримання мною хабара у $500 тис. або в будь-якому іншому розмірі є цілковитою брехнею. Факти, на підставі яких слідчим ГПУ зроблені такі висновки, відсутні. Але я не маю права розголошувати обставини справи», - сказав Волга.

Разом з тим він повідомив, що, за словами правоохоронців, вони можуть притягнути будь-яку людину до відповідальності, навіть не володіючи фактами.

«Дуже образно змальовує ситуацію відповідь одного з високопоставлених чиновників ГПУ. На моє зауваження про те, що все проти мене шиється білими нитками, він сказав: "Василь Олександрович, Василь Олександрович ... Навіть білими нитками можна зшити міцну гамівну сорочку ..." Ось так», - підсумував Волга.

Нагадаємо, працівники Генпрокуратури та СБУ 19 липня затримали і доставили В.Волгу до ізолятора тимчасового утримання.

Його підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 і ч. 3 ст. 368 КК («одержання хабара в особливо великому розмірі посадовою особою, яка займає особливо відповідальне становище»).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі