Янукович: Нам потрібно адекватне рішення щодо ціни на російський газ

Поділитися
Україна повинна прийняти "ефективне і адекватне" рішення щодо непомірно високої ціни на російський газ, яку держава отримала внаслідок газових угод 2009 року.

Керівництво країни має докласти всіх зусиль, щоб вирішити проблему з непідйомною для бюджету ціною на російський газ, що негативно впливає на економіку і несе загрозу національній безпеці України.

Про це заявив президент України Віктор Янукович, відкриваючи сьогоднішнє засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) в Києві у п'ятницю, 20 січня.

Він підкреслив персональну відповідальність посадових осіб, зокрема членів РНБО, за ефективні дії щодо вирішення газового питання.

"Я хотів би, шановні колеги, попередити і попросити про персональну відповідальність за ефективність наших спільних дій у тій роботі на кожній дільниці, за якою ми визначимо сьогодні наші спільні дії", - цитує В.Януковича його прес-служба.

"Це питання має дуже велике значення у житті нашої країни, в її економіці і в розвитку нашої держави...Нам треба дати оптимальну адекватну відповідь на нього", - додав він.

За словами В.Януковича, за останні три роки різні запропоновані шляхи вирішення газового питання досі не дали "остаточної відповіді" на нього. !zn

Читайте також:

Газові контракти з РФ 2009 несуть загрозу нацбезпеці України, - РНБО

Азаров пообіцяв не розмінювати незалежність України на дешевий газ Росії

Заявами про ціну на газ українська влада маскує дії зі здачі ГТС

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі