Янукович обіцяє за десять років забезпечити молодь житлом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ефективна реалізація державної програми «Доступне житло» є важливою умовою для успішної самореалізації громадян, насамперед молоді, в Україні. Про це сказав президент України Віктор Янукович в інтерв’ю програмі «Вечори з Віталієм Коротичем», повідомила прес-служба глави держави.

Сьогодні, наголосив президент, влада має докласти всіх зусиль, щоб забезпечити громадянам мотивації для життя і роботи в своїй державі. «Треба створювати всі умови, щоб у людей буда можливість працевлаштуватися. А для цього потрібне житло, потрібна гідна заробітна плата», – зазначив В.Янукович. Програма «Доступне житло» - одна з найважливіших в цьому контексті, зауважив він.

«Ця програма передбачає, що ми повинні за короткий період часу – за п’ять, максимум десять років, побудувати велику кількість житла. Є така мета. Така програма вже практично підготовлена», – підкреслив президент.

«Ми суттєво вивчили цю проблему. І я знаю, що це буде впливати і на зростання економіки, і на народжуваність. Йдеться про комплексне питання… І це буде величезна справа для людей, для молоді», – зазначив глава держави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі