Янукович доручив скоротити "величезний розрив" між багатими і бідними

Поділитися
Президент впевнений, що у кожного громадянина повинна бути можливість заробляти достатньо грошей для гідного забезпечення свого життя, добробуту сім'ї та виховання дітей.

Президент України Віктор Янукович заявляє, що скорочення розриву між багатими і бідними, в тому числі шляхом створення робочих місць з гідною зарплатою, є одним із завдань влади.

Про це Янукович заявив 13 червня під час зустрічі з кандидатами на посади голів райдержадміністрацій, інформує прес-служба глави держави.

"Нам треба скоротити той величезний розрив, який існує між багатими і бідними. Піти назустріч бідним. Створити умови, щоб у здорових людей була можливість працювати, а тим, хто вже не здатний це робити, надати надійний соціальний захист", - підкреслив президент.

Янукович висловив упевненість, що у кожного громадянина повинна бути можливість заробляти достатньо грошей для гідного забезпечення свого життя, добробуту сім'ї та виховання дітей.

Звертаючись до кандидатів, президент сказав: "Перед вами буде стояти дуже непросте завдання - створити такі умови для кожного".

Варто зазначити, що за твердженнями експертів, якщо у США різниця між доходами громадян коливається від п'яти до семи раз, то в Україні даний показник перевищує позначку 40, що в принципі безпрецедентно у світовому масштабі. !zn

Читайте також:

5 млн українців працюють нелегально, - Азаров

За останні півроку українці стали шукати роботу на 30% частіше

Українцям старше 45 років будуть видавати по 11 тисяч гривень на зміну фаху

Азаров запропонував ввести пільги для чесних і щедрих роботодавців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі