Закон про Держбюджет-2013 опубліковано, але без додатків

Поділитися
Закон про Держбюджет-2013 опубліковано, але без додатків © ZN.UA
Через усього два дні після того, як головний кошторис країни на наступний рік підписав президент Янукович, закон опублікований в офіційній пресі і набуде чинності у належний термін.

В офіційному виданні Верховної Ради - газеті "Голос України" - 19 грудня опубліковано закон "Про Державний бюджет України на 2013 рік". Закон набуває чинності 1 січня 2013 року.

Разом з тим, додатки до закону не опубліковано. Саме в них розписується, скільки і куди піде коштів, а також всі важливі параметри.

Нагадаємо, Верховна Рада шостого скликання прийняла держбюджет на 2013 рік 6 грудня - в останній день своєї роботи. Президент Віктор Янукович підписав закон про державний бюджет України 17 грудня.

Відзначимо, що прем'єр-міністр Микола Азаров також вже заявив, що за підсумками першого кварталу наступного року бюджет може бути переглянутий. Як уточнили потім в Партії регіонів, бюджет буде переглянутий у березні і це вже "вирішене" питання.

Парламент затвердив держбюджет з доходами 361,5 млрд грн, видатками - 411,9 млрд грн, дефіцитом держбюджету - 50,4 млрд грн, граничним рівнем державного боргу на 31 грудня 2013 року - 483 млрд грн, можливістю надання державних гарантій на 50 млрд грн.

Документ розрахований, виходячи з таких прогнозних макроекономічних показників: номінальний ВВП - 1,576 трильйона гривень, темпи зростання ВВП - 3,4%, інфляція (грудень до грудня) - 4,8%, індекс цін виробників (грудень до грудня) - 5,5 %, фонд оплати праці - 482,3 млрд грн. !zn

Читайте також:

БЮДЖЕТ-2013: коментарі експертів


В опозиції назвали держбюджет-2013 «непрофесійним, несправедливим і неефективним»

Азаров про бюджет-2013: «Абсолютно реальний»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі