Звільнено керівництво Держкомзему Київської області

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Починаючи з 30 березня, жителі Київської області зможуть отримувати виписки з Поземельної книги в районних управліннях Держкомзему за місцем проживання.

Із завтрашнього дня в Київській області витяги з Поземельної книги видаватимуться в районних управліннях Держкомзему, відповідний наказ підписав голова Держземагентства України Сергій Тимченко.

Як повідомляє прес-служба відомства, незважаючи на запровадження обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна» по всій території України, керівництво головного управління Держкомзему у Київській області продовжувало попередню негативну практику видачі витягів з Поземельної книги лише в головному управлінні. Жителям Київської області доводилося їздити в Київ та стояти в довгих чергах, що в свою чергу сприяло проявам корупції та викликало значне суспільне невдоволення, зазначають у відомстві.

Тож наказом голови Держземагентства сьогодні вже звільнено заступника начальника ГУ Віталія Степанюка, який підписував відповідне незаконне внутрішнє розпорядження, а також винесено догану в.о. начальника Держкомзему у Київській області Олександру Горбачову.

Таким чином, починаючи з 30 березня жителі Київської області зможуть отримувати витяги з Поземельної книги в районних управліннях Держкомзему за місцем проживання. Нагадуємо, що у всіх територіальних органах Держкомзему запроваджено принцип «єдиного вікна» обслуговування громадян, а прийом ведеться щодня повний робочий день. !zn

Читайте також:

Поземельная книга не гарантує права українських громадян

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі