Іран приведе деякі "західні" навчальні дисципліни у відповідність до Корану

Поділитися
Іран не дозволить викладати в університетах країни деякі дисципліни, якщо ті будуть виглядати занадто «західними» й суперечитимуть ученням ісламу. Про це в неділю, 24 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву головного представника Міністерства освіти Ірану.
Іран не дозволить викладати в університетах країни деякі дисципліни, якщо ті будуть виглядати занадто «західними» й суперечитимуть ученням ісламу. Про це в неділю, 24 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву головного представника Міністерства освіти Ірану. Згідно з повідомленнями преси, чиновник уточнив, що буде уважно переглянуто навчальні плани 12 громадських дисциплін у галузях: права, рівноправності жінок, прав людини, управління, соціології, філософії, психології або політології. Після перегляду буде вжито заходи щодо їхнього приведення у відповідність до вчень ісламу. Консервативні релігійні керівники Ірану часто звинувачують Захід у спробі вплинути на іранську молодь своєю «занепадницькою» культурою та іншими впливами.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі