Блохін пообіцяв, що в матчі зі Швецією вболівальники побачать "зовсім іншу команду"

Поділитися
© armor.kiev.ua
За словами головного тренера, на сьогоднішній день уже всі гравці збірної готові до стартового матчу Євро-2012 зі збірною Швеції, який відбудеться 11 червня.

Всі 23 гравців збірної України з футболу на сьогоднішній день готові до першого матчу в рамках Євро-2012 зі збірною Швецією, заявив головний тренер збірної Олег Блохін на прес-конференції у Києві 7 червня.

За його словами, зараз в команді немає жодного травмованого гравця, а ті, хто отруївся напередодні товариського матчу зі збірною Туреччини, повністю відновилися.

"Пройшло вже дві доби (з моменту отруєння - ред.), хлопці в нормальному стані, жодного травмованого немає. Вони будуть сьогодні тренуватися на повну силу, 23 людини на даний момент готові до гри", - підкреслив тренер.

Блохін також визнав, що гра зі збірною Туреччини була дуже поганої якості, і пообіцяв, що в матчі зі збірною Швеції уболівальники побачать "зовсім іншу команду".

Головний тренер збірної України також зазначив, що він не вводив будь-які заборони на спілкування гравців збірної з пресою.

Нагадаємо, кілька футболістів команди, включаючи півзахисника Анатолія Тимощука і нападника Андрія Вороніна, отруїлися перед товариським матчем з командою Туреччини, в якому «жовто-сині» поступилися з рахунком 0:2.

Гра зі шведами відбудеться 11 червня в Києві. !zn

Читайте також:

Тренер шведів назвав Україну фаворитом у стартовому матчі Євро-2012

Перший матч збірної України на Євро-2012 буде судити турецький арбітр

Збірні України та Польщі - найслабші учасники Євро-2012, - рейтинг ФІФА


За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі