Блохін попросив не записувати збірну України в аутсайдери

Поділитися
© portnov.com.ua
Олег Блохін просив не записувати збірну України в аутсайдери і не нагнітати ситуацію навколо першого матчу зі збірною Швеції заявами про те, що якщо Україна не виграє, то втратить всі шанси на вихід із групи. Тренер також запевнив, що футболісти збірної думають про Євро-2012, а не про високі преміальні.

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін на прес-конференції в Києві у четвер заявив, що озвучені високі преміальні на команду ніяк не вплинули.

Як повідомляє інформаційний центр "Україна 2012", на прес-конференції Блохін відзначив, що "гравці більше думають про Євро, ніж про преміальні. Це - хороший знак".

Загальну думку про вирішальний статус матчу зі Швецією тренер збірної не підтримує. "Чемпіонат Європи - короткий турнір. Перша гра завжди складна. Пишуть, що якщо ми програємо 11 червня, то втратимо шанси на вхід з групи. Нас записали в аутсайдери. Якщо так, тоді й на поле не потрібно виходити, а кинути монету на орел-решка і визначити переможця", - цитує Блохіна інфоцентр.

Читайте: В Україні та Польщі стартує Євро-2012

Головний тренер також підкреслив, що намагається захистити команду від "неабиякого" тиску. "Прошу пресу не нагнітати ейфорію, мовляв, якщо ми господарі, то повинні вигравати чемпіонат. На речі треба дивитися реально. Футбол - непередбачувана гра. Почнемо турнір, а там видно буде", - зазначив він.

Блохін також розповів, що в команді немає ніяких заборон. Гравцям дозволяється все, окрім, звичайно, порушення загальноприйнятих норм в колективі. "Я нічого не забороняю. Інтернет, комп'ютери, телефони - це сучасне життя. Звичайно, якщо ви маєте на увазі те, як я поставлюся до того, якщо футболіст замість відпочинку всю ніч буде гуляти, - заходів, звичайно, будемо вживати. Але не думаю, що під час Євро хтось на таке зважиться", - сказав він.

Після прес-конференції головного тренера відбулося годинне відкрите тренування збірної. Подивитися на неї зібралося близько 6 тис. уболівальників. На тренуванні були присутні всі футболісти, в тому числі ті, що перенесли в понеділок харчове отруєння, і травмований Андрій Ярмоленко. !zn

Читайте також:

Блохін пообіцяв, що у матчі зі Швецією вболівальники побачать «зовсім іншу команду»

Тренер шведів назвав Україну фаворитом у стартовому матчі Євро-2012

Букмекери назвали фаворитів Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі