Блохін розповів, за що він не поважає збірну Росії

Поділитися
© shahta.org
Олег Блохін заявив, що не поважає рішення гравців збірної Росії, які після «вильоту» з Євро-2012 пройшли повз всіх журналістів і не відповіли на жодне запитання. А ось футболісти збірної Польщі заслужили поваги тим, що після програшу чехам вийшли до вболівальників і подякували їм за підтримку.

Навіть у випадку невдачі в матчі з командою Англії гравці національної збірної України не дозволять собі поведінки, подібного тому, яку після поразки від Греції продемонстрували росіяни в останній грі групового турніру на Євро-2012. Про це заявив головний тренер головної команди країни Олег Блохін.

Тим часом, за його словами, повагу викликають футболісти господарів чемпіонату. «Я можу поважати тільки гравців збірної Польщі, які після поразки від чехів у повному складі вийшли до журналістів, не ховалися від уболівальників, подякували їм за підтримку. Цим поляки продемонстрували, що вони дійсно є командою. Я не поважаю рішення гравців збірної Росії, які пройшли повз усіх журналістів, і не відповіли на жодне запитання. Думаю, якщо навіть ми програємо Англії, мої хлопці дадуть відповідь на всі неприємні запитання», - процитував Блохіна інформаційний центр "Україна-2012 ".

- Російська газета обізвала футболістів своєї збірної «виродками»

Він додав, що статус господарів чемпіонату посилює тиск на українців. «Всі хлопці відчувають неймовірний тиск. Ми як тренери намагаємося прийняти удар на себе. Але я завжди говорив, що господарі не повинні в обов'язковому порядку вигравати чемпіонат», - зазначив Олег Блохін.

Нагадаємо: матч Україна - Англія відбудеться 19 червня в Донецьку (21:45). Для виходу до плей-офф нашій команді потрібна тільки перемога, англійцям вистачить і нічиєї. Наставник збірної України вже заявив, що має намір дати бій збірній Англії, і налаштовує своїх підопічних на перемогу в останньому матчі групового турніру Євро-2012. !zn

Читайте також:

Блохін вважає, що Україні втрачати нічого

Російські уболівальники побили стюардів на матчі Євро-2012 (відео)

Збірна Греції не пустила Росію в плей-офф Євро-2012 - 1:0 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі