Блохін вважає, що Україні втрачати нічого

Поділитися
© portnov.com.ua
Тренер збірної України Олег Блохін заявив, що в збірної Англії буде набагато більше проблем у разі поразки, ніж у нашої команди, оскільки англійці є фаворитами протистояння, тому вони будуть більше нервувати. А для наших футболістів головне, на думку тренера, показати гарну гру.
Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін вважає, що на команду Англії тиснутиме більший вантаж відповідальності у вирішальному очному матчі групового турніру Євро-2012, ніж на його підопічних.
"Збірна Англії - цілісний колектив. І хоча багато хто говорить, що вони втомилися, я не помітив цього. В цілому, я не бачу підстав, щоб збірну Англії не вважати одним з лідерів Євро. Але якщо вони завтра програють, то швидше в них будуть проблеми, ніж у нас. А для нас поразка ... Ми повинні показати хорошу гру, а який буде рахунок - побачимо. Збірна Англії буде більше нервувати. А нам втрачати нічого, треба тільки перемагати", - сказав він на передматчевій прес-конференції в понеділок у Донецьку.
Блохін не вважає, що потрібно приділяти особливу увагу появі в складі англійців нападника Вейна Руні. "Це один з провідних нападників світу, але потрібно розглядати команду в цілому", - зазначив він.
"Я не можу сказати, що моя команда гіршае або краще. Давайте подивимося завтра, хто буде кращим. Ми повинні показати свій футбол, характерний для України, швидкість, динаміку, боротьбу. Не треба думати, що якщо ми будемо носити м'яч на носі, то обіграємо Англію", - підкреслив Блохін.
На його думку, збірній Україні в програної гри з Францією не вистачило тих емоцій, які були в переможному матчі зі Швецією. При цьому Блохін заявив, що вже забув про гру з французами і думає зараз тільки про Англію.
Блохін також заявив, що не звинувачував вболівальників після матчу з Францією, а просто зазначив, що команду потрібно підтримувати не тільки під час перемог, а й при поразках.
"Я не звинувачував глядачів, я просто сказав, що команду потрібно підтримувати, навіть коли вона програє. Я думаю, що завтра в нас буде колосальна підтримка. Це буде дванадцятий гравець для нашої команди. А ЗМІ іноді перекручують, що я говорю", - сказав він.
"Не треба налаштовувати людей, що ми - чемпіони Євро. Не потрібно створювати таку атмосферу, що якщо ми не вийдемо з групи, то команду потрібно розігнати", - підкреслив Блохін.
Після матчу з Францією наставник української національної команди наголосив, що вболівальники повинні підтримувати свою команду не лише в дні перемог, а й коли вона терпить невдачі. "Свистіти - це неправильно. Наприклад, уболівальники збірної Ірландії до кінця підтримували свою команду. Треба і в радості і в горі підтримувати свою команду. А-то виходить, що коли програли, потрібно їх розігнати, стратити і розстріляти", - сказав він.
Нагадаємо, матч Україна - Англія відбудеться 19 червня в Донецьку (21:45). Для виходу плей-офф нашій команді потрібна тільки перемога, англійцям вистачить і нічиєї. Наставник збірної України вже заявив, що має намір дати бій збірій Англії, і налаштовує своїх підопічних на перемогу в останньому матчі групового турніру Євро-2012. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі