Букмекери впевнені в перемозі збірної Англії над Україною

Поділитися
© uefa.com
У матчі з англійцями збірній України потрібна тільки перемога для виходу в плей-офф. Букмекери віддають перевагу збірній Англії.

Провідні букмекерські контори не вірять в успіх збірної України з футболу в матчі третього групового туру Євро-2012, який відбудеться проти англійців 19 червня на «Донбас Арені».
Авторитетна букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 3,50 до 1, перемога Англії - 2,15 до 1, нічия - 3,25 до 1. Ще одна європейська контора Bwin оцінює шанси українських футболістів як 3,50 до 1, нічия - 3,40 і перемога родоначальників - 2,10.
Українські букмекери також не вражають оптимізмом. Так спортивна лотерея «Спортліга» ставить на англійців - 2,10, нічия - 3,40, перемога України - 3,69. У свою чергу контора «Марафон» пропонує наступні ставки: перемога Англії - 2,12, нічия - 3,45, Україна - 3,80, «Парі-матч»: - Англія - ​​2,15, нічия - 3, 35, Україні - 3,40.
Нагадаємо, у вівторок, 19 червня, збірна України в Донецьку на стадіоні «Донбас-Арена» зіграє останній матч групового туру Євро-2012 з національною збірною Англії. Для виходу в плей-офф «синьо-жовтим» потрібна тільки перемога, інакше команда залишиться за бортом чемпіонату Європи. ! Zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі