Букмекери вірять у перемогу збірної України над Швецією

Поділитися
© ukrpes.net
Букмекерські контори не виключають перемогу команди Блохіна над збірною Швеції. Ставки на перемогу збірної України в майбутньому поєдинку приймаються з коефіцієнтом 2.60, у той час як аналогічний показник на успіх Швеції або ж на нічийний результат матчу становить 3.00.

Сьогодні збірна України проведе свій стартовий матч на Євро-2012: в рамках 1-го туру групового етапу турніру команда Олега Блохіна зіграє на НСК «Олімпійський» зі збірною Швеції. На думку букмекерів, невеликою перевагою в цій зустрічі володіє українська збірна.

Так, авторитетна контора «William Hill» ставки на перемогу збірної України в майбутньому поєдинку приймає з коефіцієнтом 2.60, у той час як аналогічний показник на успіх Швеції або ж на нічийний результат матчу становить 3.00.

Євро-2012: розклад матчів і турнірна таблиця

Букмекери назвали фаворитів Євро-2012


Додамо, що в іншому поєдинку групи «D», Франція - Англія, фаворитом вважає команда Лорана Блана - ставки на перемогу французів приймаються з коефіцієнтом 2.50. Показник перемоги Англії - 3.20, коефіцієнт на нічию - 2.90.

Раніше повідомлялося про те, що провідні букмекерські контори не вірять у вихід збірної України в плей-офф чемпіонату Європи з футболу (Євро-2012).

Зокрема, букмекерська контора «Марафон» приймає ставки на завершення виступу на турнірі збірної України на стадії групового етапу у пропорції 1:1,54, а букмекерські контори «Парі-матч» і «Фаворит» - 1:1,55.

При цьому фаворитами групи букмекери вважають збірні Франції та Англії, а ось шанси збірної Швеції оцінюються нижче за українські. !zn

Читайте також:

Не всім українським політикам по кишені квитки на Євро-2012

Сьогодні на Євро-2012 дебютує збірна України

Збірні України та Польщі - найслабші учасники Євро-2012, - рейтинг ФІФА

Блохін попросив не записувати збірну України в аутсайдери

Тренер шведів назвав Україну фаворитом у стартовому матчі Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі