Євро-2012: Чехія завдяки перемозі над Польщею виходить у чвертьфінал з першого місця (відео)

Поділитися
© uefa.com
Перемога Чехії дозволила їй вийти з групи з першого місця. Поляки посіли останнє місце в квартеті з двома нічиїми і поразкою.

На чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 в матчі третього туру в групі А збірна Чехії виграла у Польщі 1:0. Гол Петра Ірачека вивів Чехію в плей-офф.

У перші 20 хвилин поляки виглядали цікавіше, багато атакували і створювали моменти. Петро Чех кілька разів виручив команду. У Чехії, правда, також були моменти. Ближче до середини тайму вони зуміли вирівняти гру, але гострих моментів біля воріт Титоня виникало небагато.
Другий тайм почався серією атак збірної Чехії. Господарі турніру змушені були часто фолити, щоб стримати атакуючий порив суперників.
Однак чехи таки домоглися свого - на 72-й хвилині зустрічі Барош віддав передачу на Петра Ірачека, той у штрафному майданчику прибрав Василевськи і пробив повз Титоня - 1:0.
У час, що залишився поляки намагалися налагодити гру в атаці, проте не змогли організувати фінальний штурм. Чехи впевнено довели матч до перемоги.
Перемога Чехії дозволила їй вийти з групи з першого місця. Поляки посіли останнє місце в квартеті з двома нічиїми і поразкою. У другому матчі групи А збірна Греції сенсаційно обіграла Росію і отримала другу путівку до чвертьфіналу.
Польща - Чехія 0:1
Голи: Ірачек 72
Чехія: Чех, Гебр Селассіє, Сівок, Кадлец, Лимберскі, Йірачек (Райторал, 84), Хюбшман, Коларж, Плашил, Піларж (Резек, 87), Барош (Пекгарт, 90 +1)
Польща: Титонь, Піщек, Василевський, Перкі, Беніш, Блащиковські, Дудка, Муравські (Мержеевского, 73), Поланскі (Гросіцкі, 56), Обраньяк (Брожек, 73), Левандовські
Попередження: Лімберскі 12, Р.Муравскі 23, Е.Поланскі 48, М.Василевскі 61. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі