Форвард «Шахтаря» незадоволений Блохіним: Він ніколи не буде таким великим, як Луческу

Поділитися
Селезньов розкритикував Блохіна за те, що він не випускав на Євро-2012 гравців «Шахтаря» - його, Ракицького, Шевчука і Кучера. «Хлопці стають чемпіонами України не перший рік. Вони виступають в Лізі чемпіонів. У збірній України дуже сильний підбір футболістів. Мені цікаво, який має бути рівень гравців, якщо в збірній не грають чемпіони країни?», - обурився футболіст.

Нападник донецького «Шахтаря» і збірної України Євген Селезньов залишився вкрай незадоволеним висловлюваннями головного тренера національної команди Олега Блохіна про те, чому наставник так і не дав шансу форварду на Євро-2012. Форвард заявив, що не намагається бути таким футболістом, яким був Блохін, але і наставник збірної України «ніколи не буде таким великим тренером, як Мірча Луческу або Хуанде Рамос».

«Таке відбувається вже вперше. Я не можу зрозуміти, що означають слова «я не хотів Женю ображати». Ображати як? Я футболіст не такого рівня? Я поїхав на місяць, не зіграв на Євро ні хвилини, а тепер ще змушений слухати і читати якісь знущання», - сказав Селезньов, слова якого наводить офіційний сайт «Шахтаря».

- Луческу обурений складом збірної України - занадто багато гравців «Динамо»

- Блохін вважає збірну України зразка Євро-2012 кращою за команду 2006 року


«Що стосується порівнянь Селезньова і Блохіна. Як тренер може порівнювати мене з собою? Він уже не футболіст - він тренер. А переходити на особистості - це нетактовно. Олег Блохін був великим, дуже сильним гравцем, володарем «Золотого м'яча». Але зараз він вже не гравець, а тренер. І говорити треба не про кар'єру футболіста, а про тренерську», - заявив футболіст.

Селезньов зазначив, що дуже вдячний Блохіну за включення у заявку на Євро. «Але після того як я не зіграв жодної хвилини на чемпіонаті Європи, після того як мені не було дано шанс, говорити в інтерв'ю, що він не хотів ображати мене і мій рівень. Не треба цього робити», - сказав нападаючий.

«Якщо він не бачив у мені рівня - не потрібно було брати у збірну. Я такий, який є, і свій рівень постійно підтримую. Я два роки поспіль стаю кращим бомбардиром чемпіонату України, причому у різних командах. Не намагаюся бути таким футболістом, яким був Блохін, і ніколи ним не стану. Я був Селезньовим і залишуся Селезньовим. Можливо, ніколи не отримаю «Золотий м'яч» і не буду великим гравцем, як Шевченко, Блохін чи Бєланов. Але і Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Мірча Луческу або Хуанде Рамос», - зазначив він.

«І ще хочу дещо сказати, але вже не про себе. Не розумію, як могли не грати Ракицький, Шевчук і Кучер. Хлопці стають чемпіонами України не перший рік. Вони виступають в Лізі чемпіонів. У збірній України дуже сильний підбір футболістів. Мені цікаво, який має бути рівень гравців, якщо у збірній не грають чемпіони країни? Блохін каже, що в Україні немає сильних нападаючих. Я ж вважаю, що в Україні багато хороших футболістів і є дуже сильна команда. В іншому - справа за тренером», - додав гравець «Шахтаря».

«Я не кажу, що саме я повинен був грати у збірній, що я суперфутболіст, що я - сильніший за всіх. Просто мені не хотілося б, щоб головний тренер збірної знущався наді мною після того, як я не зіграв жодної хвилини на Євро. У мене все добре. І я не розумію, чим Блохін мене «не хотів образити». Я граю в кращій команді України - в «Шахтарі». Дуже задоволений своєю кар'єрою і долею», - підкреслив нападник. !zn

Читайте також:

Блохін: Сьогодні я не фартовий, але за команду мені не соромно

Євро-2012 б'є рекорди відвідуваності

Букмекери назвали фаворита Євро-2012 - це не Іспанія

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі