Гравці збірної України отримають мільйон євро

Поділитися
Президент ФФУ Григорій Суркіс прийняв рішення подвоїти призові для збірної за вольову перемогу над Швецією (2:1).

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс поділився інформацією щодо гонорарів гравців збірної за матчі Євро-2012. Спочатку федерація обіцяла футболістам 500 000 євро за перемогу в матчі групового турніру, однак після вольової перемоги українців над шведами змінила своє рішення: «Оскільки це була вольова перемога, то гонорар буде не 500 тисяч, а мільйон євро».

УЄФА виплачує всім федераціям, чиї збірні грають на Євро-2012, по 8 мільйонів євро. Далі за кожну перемогу в групі - ще мільйон, за нічию - 500 тисяч. Передбачено додаткові виплати і за вихід до 1/4, 1/2 та фіналу, а також перемогу на турнірі.

Нагадаємо: 11 червня в матчах першого туру в групі D у Києві Україна обіграла Швецію з рахунком 2:1, а в Донецьку збірна Англії зіграла зі збірною Франції внічию 1:1.

15 червня в матчах другого туру Україна в Донецьку програла Франції з рахунком 0:2, а Англія в Києві перемогла Швецію з рахунком 3:2.

19 червня в заключному матчі групи D Євро-2012 збірна Англії обіграла Україну з рахунком 1:0. На 48-й хвилині Уейн Руні забив єдиний гол у грі. Збірна України забила чистий гол, який не зарахував арбітр. Девіч перекинув м'яч над Хартом, захисник англійців виніс м'яч із рамки. Боковий рефері вирішив, що м'яч не перетинав лінію воріт. Пізніше відеоповтор показав, що суддя помилявся.

Читайте також:

Збірна України програла Англії і попрощалася з Євро-2012 (відео)

Україна в Донецьку не встояла перед Францією - 0:2 (відео)

Збірна Англії вирвала перемогу у Швеції - 3:2 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі