Іспанія обіграла Францію на Євро-2012 - 2:0

Поділитися
© uefa.com
На Євро-2012 збірна Іспанії з зусиллями довела матч з командою Франції до перемоги і вийшла в півфінал, де її вже чекає Португалія.

23 червня на чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 збірна Іспанії з зусиллями довела матч з командою Франції до перемоги і вийшла в півфінал, де її вже чекає Португалія.

До матчу в Донецьку в своїй історії Іспанія і Франція зіграли вісім офіційних матчів. І жодного разу не виграли іспанці! І треба ж було такому статися, щоб першу свою перемогу Іспанія здобула в день народження легенди французького футболу Зінедіна Зідана. У суботу Зізу виповнилося 40.

Збірні Іспанії та Франції зіграли, мабуть, найбільш нудний чвертьфінал цього Євро. Катання м'яча в центрі поля не раз змушувало свистіти трибуни. "Я розумію, що цей матч футбольний посібник для тренерів, але я засинаю ... стратегія і тактика ;-) та іспанські "квадрати", - написав у своєму "Твіттері" наш легіонер з Голландії Євген Левченко.

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

У першому таймі, за великим рахунком, було півтора моменти. Спочатку на 19-й хвилині Альба пройшов лівим флангом, обіграв Дебюші, і видав шикарний пас на Хабі Алонсо, той головою пробив у протихід голкіперу. Так іспанці відкрили рахунок, пише "Сегодня".

Французи відповіли на 32-й хвилині шикарним ударом Кабая зі штрафного, Касільяс дістав м'яч з "дев'ятки".

Другий тайм був ще нуднішим першого. Іспанці перепасовуватися в своєму стилі, французи пробували йти в атаку, але ніякої гостроти їм створити не вдавалося. Так би все і закінчилося, якби вже на останній хвилині не збили Педро. Суддя без роздумів призначив пенальті і Хабі Алонсо оформив дубль.

Іспанія виграла - 2:0 і буде в півфіналі грати в Донецьку з Португалією.



Іспанія - Франція 2:0

Голи: Алонсо 19, Алонсо 90 +1 (пен.)

Іспанія: Касільяс, Піке, Іньєста (Касорла 84), Хаві Ернандес, Фабрегас (Торрес 67), Алонсо, Рамос, Бускетс, Арбелоа, Альба, Сільва (Родрігес 65)

Франція: Льоріс, Дебюші (Менез 64), Рамі, Кабайе, Рібері, Бензема, Ревейєр, Малуда (Насрі 65), М'Віла (Жиру 79), Косельні, Кліши

Попередження: Рамос 31 - Кабайе 42, Менез 76.!zn

Читайте також:

Меркель готова приїхати до Києва, якщо Німеччина вийде в фінал Євро-2012

Центр Києва 24 червня і 1 липня перекриють через Євро-2012

Німеччина - Греція - 4:2. Німці в півфіналі Євро-2012 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі