Луческу обурений складом збірної України - занадто багато гравців «Динамо»

Поділитися
© supervorota.com.ua
«Як можна в стартовому складі випускати п'ять футболістів із київського «Динамо», яке № 2 в українському чемпіонаті?» - дивується наставник донецького «Шахтаря». Луческу незадоволений тим, що з «гірників» у стартовому складі збірної грає лише Андрій П'ятов.

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу після поразки збірної України на Євро-2012 в матчі з Францією був дуже обурений тим, що Олег Блохін з «гірників» випустив на поле тільки воротаря П'ятова.

«Як можна в стартовому складі випускати п'ять футболістів з київського «Динамо», яке № 2 в українському чемпіонаті? Та ще й в такий оборонний футбол грати. «Донбас Арена» до цього не звикла», - заявив румунський фахівець.

- Англія - Україна: прогнози експертів

«Знали б ви, скільки я розмовляв зі своїми хлопцями, яких викликав Блохін. Я їм сказав, що такий турнір, який проводять у рідній країні - це унікальна можливість. Невипадково П'ятов, єдиний «гірник», що потрапив у стартовий склад, врятував від трьох вірних голів», - зазначив Луческу.

Нагадаємо, що 19 червня збірна України свій останній на груповому етапі матч зіграє на рідній для Луческу «Донбас Арені» проти англійців.

Для попадання до плей-офф збірної України, що посідає третє місце в групі, необхідно перемагати національну команду Англії, що розташувалася рядком вище. ! zn

Читайте також:

Україна - Англія. Анонс вирішального матчу

Букмекери впевнені в перемозі збірної Англії над Україною

Платіні заявив, що Україна та Польща вже перемогли на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі