Мер Львова закликав опозицію утриматися від акцій під час Євро-2012

Поділитися
© greecetoday.ru
Мер Львова вважає, що добре б два тижні пожити без політики, насолоджуючись тільки футболом. На його думку, акції протесту можуть почекати до закінчення Євро-2012.

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав представників опозиційних сил відмовитися від акцій протесту під час Євро-2012. Про це він заявив під час зустрічі з іноземними журналістами, коментуючи наміри опозиції провести сьогодні у Львові акції протесту під час матчу Данія - Португалія.

«21 рік незалежності Україну трясе від політичної турбулентності - вибори за виборами, змінюються президенти, парламенти. Ми вже звикли до цього. Але я б дуже хотів, щоб цього місяця у нас було справжнє свято футболу. Українці насправді заслужили це. Вибори і політика нікуди не подінуться. Почекайте ще два тижні. Було б добре, щоб політики дали можливість людям просто насолодитися футболом. Я для цього роблю все можливе у Львові. Я хочу, щоб гості побачили, що ми нормальні люди. Адже різниця між тим, якими ми є, і якими нас іноді показують, дуже велика», - заявив Садовий.

У середу, 13 червня, представники львівських організацій ВО «Батьківщина» та партії «Фронт Змін» о 17:00 намір почати акції протесту на підтримку екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на площі Ринок, біля входу у фан-зону Львова і біля стадіону «Арена Львів».

Раніше міліція перешкодила акції опозиції перед матчем Україна-Швеція у Києві 11 червня. !zn

Читайте також:

На матч Португалія-Данія до Львова прибудуть 120 літаків з уболівальниками

Тимошенко закликала європейських політиків ігнорувати Януковича на Євро-2012

БЮТівці і «Беркут» побилися під НСК «Олімпійський»: суд заборонив протестувати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі