Міліціонери з Кременчука відмовилися жити в Харкові у нелюдських умовах під час Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Сотню міліціонерів із Кременчука обіцяли поселити в нормальних умовах і годувати 2 рази на добу, а привезли в «якусь жахливу будівлю» під Харковом з однією розеткою і двома забитими унітазами на всіх. І годували мівіною.

Міліціонери з Кременчука Полтавської області, які поїхали до Харкова охороняти порядок під час Євро-2012, відмовилися жити в нелюдських умовах. Про це журналістам повідомили родичі міліціонерів, і на прес-конференції підтвердив начальник міліції Кременчука Андрій Ткаченко.

За словами родичів, міліціонерів з Кременчука обіцяли поселити в нормальних умовах і годувати 2 рази на добу, а привезли в «якусь жахливу будівлю під Харковом з нелюдськими умовами для життя».

«Там одна розетка на всіх, два забитих унітази. Дали їм старі матраци, яким, напевно, кілька десятків років. Їсти дали у перший день щось типу мівіни і навіть не дали чаю...», - розповіли родичі. Міліціонери обурилися умовами проживання. Пізніше їх заселили в гуртожиток вишу МВС, але при цьому видали 30 грн на добу на харчування.

Правоохоронці побоюються, що через скандал на них чекають проблеми на службі. «Всіх призвідників цих хвилювань обіцяють звільнити протягом двох місяців під будь-яким приводом», - стурбовані родичі міліціонерів.

При цьому вони висловили подяку меру Кременчука Олегу Бабаєву, який вже відправив до Харкова кременчуцьким міліціонерам продукти. У свою чергу начальник міліції Кременчука Андрій Ткаченко визнав, що з поселенням міліціонерів дійсно були проблеми, однак зараз вони вже вирішені.

«Обіцяли нормальні умови. Приїхали і побачили, що не зовсім вони, так би мовити, підходять. Там було більше питань із забезпеченням харчування. Гроші на харчування - 30 грн, ні більше, ні менше, це по закону. З проживання - їх перевели у гуртожиток навчального закладу. Цю можливість знайшли. Щодо харчування питання є. Ми не можемо їм забезпечити гарне харчування за 30 грн...», - сказав Ткаченко.

Як повідомлялося, 5 червня в Харків з Кременчука поїхав батальйон патрульної служби (100 осіб). Міліціонери будуть охороняти громадський порядок під час Євро-2012 в Харкові протягом місяця. !zn

Читайте також:

У Харкові на підготовку до Євро-2012 витратили 1 млрд євро


За два дні в Києві фани Євро-2012 випили 30 тисяч літрів пива

Під час гри між збірними України та Швеції правопорушень не зафіксовано

Українські та російські фани влаштували бійку у Львові

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі