На матчі Україна-Швеція виявили близько 50 фальшивих квитків

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Адміністрація НСК "Олімпійський" вкотре застерегла фанатів і вболівальників від купівлі квитків в неофіційних місцях продажу. При цьому в НСК зазначили, що всі служби арени спрацювали під час проведення матчу як належить.

Під час проходу вболівальників на матч Євро-2012 між Україною та Швецією, який відбувся 11 червня на НСК "Олімпійський" у Києві, службою безпеки стадіону спільно з правоохоронцями було виявлено близько 50 фальшивих квитків завдяки спеціальним пристосуванням - хімічним олівцям.

У зв'язку з цим прес-служба арени вкотре застерігає фанатів і вболівальників від купівлі квитків в неофіційних місцях продажу.

- України обіграла Швецію 2:1 і вийшла в лідери групи (відео)


- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця


При цьому в НСК зазначили, що всі служби арени спрацювали під час проведення матчу як належить. "На підходах до арени було організовано 231 група вхідних каналів (з боку Троїцької площі, у Північних воріт і з вулиці Жилянської). Комфорт для відвідувачів тут забезпечували стюарди зі знанням іноземної мови", - йдеться в повідомленні.

"На трибунах стадіону стартовий матч України на євро-турнірі подивилося майже 65 тисяч вболівальників, багато з яких відвідали гру разом з дітьми. Національний спорткомплекс, незважаючи на прогнози скептиків щодо проходу вболівальників через турнікети і роботи стюардів, виявився ідеально підготовленим до матчу", - заявили в прес-службі НСК. !zn

Читайте також:

Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був кращим (відео)

Польські ЗМІ: Українці показали полякам, як починати Євро-2012

Блохіну приснився сон, що Шевченко двічі заб'є Швеції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі