На Майдані Незалежності відкривається фан-зона Євро-2012

Поділитися
© ibigdan.livejournal.com
У Києві стартує відкриття фан-зони Євро-2012. Киян і гостей столиці чекає концертна програма, феєрверк, а також активні розваги в зонах офіційних партнерів.

В Києві 8 червня відбудеться урочисте відкриття офіційної фан-зони Євро-2012. Ворота фан-зони відкриються о 12:00 виступом барабанщиків Тайко-Драммерс. Після чого по Хрещатику пройде Президентський оркестр.

О 12:30 розпочнеться хода скульптури «Зозулиця», у супроводі групи підтримки Red Foxes і футболістів команди «Зозу» середньої школи №1 села Петропавлівська Борщагівка - чемпіона Київської області з футболу та володаря третього місця Шкільного кубка.

Після цього, о 13:00, з офіційним зверненням виступлять представники КМДА, УЄФА та офіційної фан-зони, а о 13:30 організатори заб'ють символічний гол, який буде супроводжуватися міні-феєрверком на сцені.

О 14:30 відбудеться виступ колективу «Божичі», а о 15:00 представлять кнура-віщуна, який о 16:00 дасть свої перші прогнози про матч Польща-Греція та Росія-Чехія.

Окрім того, гостей чекають неонові барабани, виступ Стаса Шурінса, балету групи підтримки Red Foxes, активні розваги у зонах офіційних партнерів тощо. Працюватимуть точки громадського харчування, продажу сувенірів.

Після закінчення матчів гостей фан-зони чекає урочистий феєрверк з проекцією на Стеллу Свободи.

Нагадаємо, в Україні та Польщі у п'ятницю, 8 червня, стартує 14-й Чемпіонат Європи з футболу - Євро-2012. Матч-відкриття Євро-2012 відбудеться на Національному стадіоні у Варшаві.

Офіційна фан-зона у Києві розташована у центральній частині міста - на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик. Загальною площею 51 тисяча квадратних метрів, вона може вмістити 70 тисяч вболівальників, а в день фінального матчу - до 90 тисяч.

Читайте: Ошукані будівельники погрожують блокувати фінал Євро-2012 в Києві (відео)

У фан-зоні є сцена з великим екраном (8,2х14, 6 метра), а також два додаткових екрани (6,7х11,9 метра), які дозволять дивитися матчі з будь-якого боку. Потрапити на майданчик можна через вісім загальних входів, а в разі потреби тут на додаток до п'яти виходів відкриють ще 17 евакуаційних. Охороняти фан-зону і прилеглу територію будуть цілодобово.

На час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу в Києві буде збільшено кількість рухомого складу громадського наземного транспорту великої та надвеликої місткості звичайного режиму руху. У той же час, у дні проведення матчів дещо зміниться режим роботи громадського транспорту. !zn

Читайте також:

Київська міліція припускає можливість заворушень і сутичок між футбольними фанатами


Київська влада хоче заборонити фанатам купатися під час Євро-2012

Україна очікує на Євро-2012 до 1,2 мільйона туристів, експерти - до 500 тисяч

Підготовка до Євро-2012 обійшлася бюджету Києва в 1,8 млрд грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі