Німецька преса у захваті від Львова - «Сплячої Красуні Сходу»

Поділитися
Німецькі журналісти, які прибули до Львова напередодні відкриття Євро-2012, позитивно відгукуються про місто у своїх репортажах, називаючи його і «Сплячою Красунею Сходу», і «скринею скарбів Ренесансу та Модернізму». Написали навіть, що у місті «найкращі дороги за всю історію його існування».

Німецька преса позитивно висловлюється про Львів перед стартом Євро-2012, повідомив інформаційний центр "Україна-2012". «Переможець очевидний» - з таким заголовком опублікувала статтю про Львів німецька газета «Frankfurter Allgemeine Zeitung». «Львів, де національна збірна Німеччини проведе свій перший матч - це середньоєвропейська скриня скарбів Ренесансу і Модернізму, з бруківкою, кавовим ароматом і церковними дзвонами», - йдеться у публікації.

Поспілкувавшись з мешканцями міста, журналісти дійшли висновку, що у місті «найкращі дороги за всю історію його існування».

Також про Львів опублікований і матеріал у німецькому виданні «Spiegel»: «Піднімаючись на Замкову гору, де у навколишньому ліску ще чути відлуння незліченних зізнань у коханні, що якщо піднімаєшся без коханої людини - свою любов можна знайти там, нагорі, закохавшись у місто».

Журналіст Хельге Бендль видання «Spiegel» пише: «Спляча Красуня Сходу», яка нарешті прокидається зі свого сну і далі вважається чарівною у всій країні».

Помітили журналісти і сучасність міста: «Прогулюючись містом, відчуваєш і настрої сучасності. Вночі, відвідавши театр Леся Курбаса, чутно не тільки звук трамвая уздовж вузеньких вуличок, а й імпровізації саксофоністів джаз-клубу». !zn

Читайте також:

На матч Євро-2012 до Львова приїде кронпринц Данії

В Україні та Польщі стартує Євро-2012

Янукович вірить в успіх збірної України на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі