Після фантастичного Євро-2012 в Польщі та Україні Платіні вирішив проводити його в європейських містах, а не в країнах

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Платіні назвав Євро-2012 в Польщі та Україні «фантастичним» і повідомив, що УЄФА думає над тим, щоб провести чемпіонат Європи з футболу 2020 року не в конкретних країнах, а в 12-13 містах по всій Європі.

Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що Україна і Польща прекрасно організували чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

«У мене дуже багато почуттів і картин у голові. Польща та Україна організували фантастичний турнір, який був унікальний за своєю атмосфері, і він залишиться в нашій пам'яті», - сказав він на прес-конференції в суботу, 30 червня, в Києві.
Платіні зазначив, що на стадіони в Україні і Польщі прийшла рекордна кількість вболівальників. За його словами, Євро-2012 залишило велику спадщину в приймаючих країнах і стало важливою подією для їх соціально-економічного розвитку і реклами України і Польщі в світі.
«Я гордий за Україну і Польщу, що вони показали свою здатність прийняти такий турнір. Хочу зазначити, скільки ентузіазму було у поляків та українців. Вони встановили високі стандарти проведення чемпіонату, які іншим буде непросто досягти», - підкреслив президент УЄФА.
Крім того, він повідомив, що УЄФА думає над тим, щоб провести чемпіонат Європи з футболу 2020 року не в конкретних країнах, а в окремих містах по всій Європі.
«Виконавчий комітет дав згоду подумати над тим, щоб проводити чемпіонат по всій Європі. Не в одній або двох країнах, а, наприклад, в 12-13 містах по всій Європі. Це поки тільки ідея, виконкому УЄФА вона сподобалася, і ми повинні подумати над цим. Це буде набагато легше з фінансової точки зору. У грудні або січні ми вирішимо, буде в нас Євро в одній країні або по всій Європі», - сказав Платіні.
Нагадаємо, що Євро-2012 завершиться фінальним матчем на НСК «Олімпійський» у Києві, де в неділю, 1 липня, зіграють збірні Іспанії та Італії. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі