Президент Російського футбольного союзу подав у відставку після вильоту збірної з Євро-2012

Поділитися
© Геннадія Главицкого
Провальний виступ збірної Росії вартував посади президента Російського футбольного союзу. Фурсенко вибачився перед вболівальниками за такий результат на Євро-2012.

Сергій Фурсенко залишить пост президента Російського футбольного союзу (РФС). Про це він повідомив президенту Росії Володимиру Путіну.
«На жаль, російська збірна закінчила свою участь на Євро-2012 ... Дуже прикро, оскільки команда була дуже сильна, дуже непогано попрацював (головний тренер) Дік Адвокат», - сказав він. «Відбулася, тим не менш, осічка, і, звичайно, наші вболівальники, які очікували інший результат, зараз дуже розчаровані», - додав Фурсенко.
«Я б хотів вибачитися перед уболівальниками за такий результат», - сказав глава РФС.
Він зазначив, що Дік Адвокат також йде з посади головного тренера збірної Росії.
Президент Росії, погодившись з рішенням Фурсенка залишити пост глави РФС, запропонував йому продовжити діяльність у рамках представництва в УЄФА.
«Ви одночасно є членом виконкому УЄФА; Росія не повинна втрачати цього місця», - заявив Путін. «Я прошу Вас в цій якості продовжувати роботу», - звернувся він до Фурсенко.
Фурсенко був обраний президентом Російського футбольного союзу на п'ять років у лютому 2010 року.
Через кілька місяців після того, як Фурсенко очолив РФС, головним тренером збірної Росії був призначений голландець Дік Адвокат, під керівництвом якого вона пробилася на чемпіонат Європи з першого місця у своїй відбірковій групі. Однак у червні 2012 року в фінальному турнірі, вигравши у Чехії, зігравши внічию з Польщею і програвши Греції, російська команда посіла в групі лише третє місце і не вийшла в чвертьфінал. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі