З початку Євро-2012 Україну відвідали 100 тис. туристів, - Азаров

Поділитися
© stroymart.com.ua
Микола Азаров заявив, що зі старту Євро-2012 Україну відвідали 100 тис. туристів. Раніше Борис Колесніков повідомив, що тільки на день до нас приїжджають на 90 тис. туристів більше, ніж перед чемпіонатом.

З початку футбольного турніру Євро-2012 Україну відвідало більше 100 тис. іноземних туристів, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з головами громадських рад при центральних та місцевих органах виконавчої влади.

"Мені приємно відзначити, що у нас вже тиждень проходить Євро і на роботу митниці немає жодної скарги. А через митницю пройшло вже 100 тис. наших гостей", - цитує слова прем'єр-міністра департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату кабінету міністрів України.

Раніше міністр інфраструктури Борис Колесніков повідомив, що в дні чемпіонату Європи в Україну щодня приїжджає на 90 тис. туристів більше, ніж за аналогічні дні минулого року.

За його словами, до Євро-2012 в Україну в середньому за добу приїжджало близько 200-210 тис. осіб, а з початком турніру цей показник збільшився до 300 тис.!zn

Читайте також:

Протестуючи проти дорогих готелів на Євро-2012, українці безкоштовно дати притулок понад 500 уболівальників

З початком Євро-2012 в Україну приїжджає до 300 тис. туристів на день

У київській фан-зоні посилили охорону через повідомлення про мінування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі