Від початку Євро-2012 в Україну приїжджає до 300 тис. туристів на день

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
До Євро-2012 в Україну в середньому за добу приїжджало близько 200 тис. осіб, а з початком турніру цей показник збільшився до 300 тис. Матчі другого туру групового етапу в Україні відвідає більше туристів в порівнянні з першим, стверджує Борис Колесніков.

У дні чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україну щодня приїжджає на 90 тис. туристів більше, ніж за аналогічні дні минулого року.

За словами міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, до Євро-2012 в Україну в середньому за добу приїжджало близько 200-210 тис. осіб, а з початком турніру цей показник збільшився до 300 тис.

Колесніков також відзначив, що, за прогнозами, матчі другого туру групового етапу Євро-2012 в Україні відвідає більше туристів у порівнянні з першим.

"У всіх аеропортах після першого туру спостерігається збільшення кількості заявок на прийом чартерних рейсів", - цитує міністра прес-служба його міністерства.

Колесніков також відзначив, що за чотири дні чемпіонату потік автомобілів, які перетинають український кордон, збільшився на 55-60 тис. на добу.

За минулий тиждень, починаючи з 5 червня, державний кордон України перетнуло 1,85 мільйона осіб та 445 тис. транспортних засобів, що на 22% і у 2 рази більше, ніж зазвичай. !zn

Читайте також:

За тиждень кордон України перетнули 1,85 млн осіб

Після перемоги над шведами Шевченко потрапив у ДТП (відео)

10 людей отримали поранення у сутичках перед матчем Росія-Польща (відео)

Суркіс радий, що збірна Росії не грає в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі