Саакашвілі приїде на фінал Євро-2012 та зустрінеться з Януковичем

Поділитися
© camelsplace.ru
Компанію Саакашвілі у президентській ложі на НСК «Олімпійський», що розрахована на 54 особи, складуть Янукович, Лукашенко та Комаровський.

Президент Грузії Міхаїл Саакашвілі планує приїхати до Києва на фінал Євро-2012 з неофіційним візитом. Про це повідомив посол Грузії в Києві Ґріґол Катамадзе в інтерв’ю «Радіо Свобода».

На запитання, чи збирається Сааакашвілі зустрічатися, крім влади, також із представниками української опозиції, Катамадзе відповів: «Не тільки з опозицією, через те, що такий короткий візит, практично не буде ніяких зустрічей. Думаю, що зустріч із президентом України буде, тому що він буде на стадіоні. Сподіваюся, що будуть і гості з інших країн. Але двосторонніх зустрічей цього разу не передбачено програмою».

Нагадаємо, що європейські політики бойкотували українську владу під час Євро-2012, не бажаючи знаходитись на матчах поруч з Януковичем.

На фінал Євро-2012, який відбудеться в Києві 1 липня, крім президента Грузії, також збирається Броніслав Коморовський, президент Польщі, яка разом із Україною приймає чемпіонат, і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Президентська ложа на НСК «Олімпійський» розрахована на 54 особи. !zn

Читайте також:

Грузія самостійно подала заявку на Євро-2020

Янукович подивиться фінальний матч Євро-2012 разом з Лукашенком і Коморовським

Медвєдєв назвав Саакашвілі «нулем», розкритикував Прибалтику і похвалив Лукашенка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі