Збірна Англії покаже атакувальний футбол y матчі з Україною

Поділитися
© uefa.com
Матч Україна - Англія відбудеться 19 червня в Донецьку (21:45). Для виходу до плей-офф нашій команді потрібна тільки перемога, англійцям вистачить і нічиєї. Головний тренер збірної Англії не збирається недооцінювати українську команду.

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон віддає належне силі збірної Україні і підозрює, що ймовірність зіграти внічию 19 червня, що все одно дозволить його команді кваліфікуватися до чвертьфіналу Євро-2012, може бути поганою послугою команді. Тому англійці на "Донбас Арені" будуть атакувати.

"Ми ні в жодному разі не повинні грати внічию. Якщо так думати, то суперник буде більше володіти м'ячем, а той, хто контролює ситуацію на полі, має всі шанси на успіх. Віддаючи ініціативу, ми як би запрошуємо суперників у свою штрафну, а звідти до воріт - лічені метри. Тому ми не відступимо від своєї тактики, будемо атакувати і намагатися виграти в української команди Не буду заперечувати, якщо в підсумку матч закінчиться внічию, але, повторюся, її можна досягти, тільки граючи виключно на перемогу " - заявив він у понеділок журналістам.

- Блохін про матч проти Англії: Не допущу навіть натяку на безвольну гру

Тренер англійців високо оцінив гру української збірної. "Команда, яка обіграла шведів і майже повністю позбавила атаку французів шансів на успіх у першому таймі, заслуговує більш ніж пильної уваги до себе. У Олега Блохіна зібрані дуже кваліфіковані футболісти, що мають великий багаж зустрічей на найвищому рівні. Крім іншого, українські гравці дуже сумлінні та дисципліновані. Додамо до цього фантастичну підтримку трибун і вийде, що нас чекає дуже складний матч. Необхідно знайти протиотруту грі українців, а це можливо тільки за максимальної концентрації сил і можливостей. Суперник буде йти вперед, тому у нас з'являться додаткові шанси в грі у контратаках ", - додав наставник англійців.

Нагадаємо: матч Україна - Англія відбудеться 19 червня в Донецьку (21:45). Для виходу до плей-офф нашій команді потрібна тільки перемога, англійцям вистачить і нічиєї. Наставник збірної України вже заявив, що має намір дати бій збірній Англії, і налаштовує своїх підопічних на перемогу в останньому матчі групового турніру Євро-2012. !zn

Читайте також:

Евро-2012: Германия уверенно выходит в четвертьфинал (видео)

Збірна Греції не пустила Росію в плей-офф Євро-2012 - 1:0 (відео)

Євро-2012: Чехія завдяки перемозі над Польщею виходить у чвертьфінал з першого місця (відео)

Збірна Англії вирвала перемогу у Швеції - 3:2 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі