Збірна Данії обіграла Нідерланди з рахунком 1:0 (відео)

Відео
Поділитися
© cabrio.kiev.ua
Фаворити турніру Нідерланди програли данцям з рахунком 1:0. Єдиний гол на 24-й хвилині забив нападаючий збірної Данії і "Брондбю" Мікаель Крон-Делі.

Збірна Данії з футболу здобула перемогу над командою Нідерландів у стартовому матчі групи B на чемпіонаті Європи, який проходить у Польщі та Україні.

Матч розпочався з атак голландців. У кращих традиціях атакуючого футболу, вони закрили датчан на їх половині поля. І намагалися кожну атаку завершувати ударом по воротах. Все у них виходило, за винятком ударів. М'яч вперто розминався з "рамкою". А от вилазка датчан завершилася взяттям воріт. Єдиний гол на 24-й хвилині забив нападник збірної Данії і "Брондбю" Мікаель Крон-Делі.

Після перерви голландці прогавили цілий ряд моментів для взяття воріт: міг закінчитися голом удар капітана збірної Голландії Марка ван Боммеля і півзахисника Ібрагіма Афеллая. Данці намагалися зловити суперника на контратаці, але з реалізацією моментів у другому таймі справа не йшла і у скандинавській команди.

Після того, як у збірній Голландії замість півзахисника оборонного плану Найджела де Йонга на полі з'явився Рафаель ван дер Варт, а Ібрагіма Афеллая замінив Клас-Ян Хунтелар, тренер данців Мортен Ольсен випустив одного півзахисника "Аякса" замість іншого: Крістіана Еріксена замінив Лассе Шене. Данці не встигли налаштуватися і ледь не пропустили гол: після передачі Уеслі Снейдера упустив шанс для взяття воріт Хунтелар.

До кінця матчу рахунок не змінився. Данія виграла у Голландії - 1:0. Як і пророкували українські віщуни - кнур Фунтик і тхір Фред.

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

- Збірна Німеччини з мінімальним рахунком здолала португальців (відео)

Склад команд:

Збірна Голландії: Стекеленбург, Хейтінга, Влаар, ван дер Віль, Віллемс, Н. де Йонг, ван Боммель, Афеллай, Снейдер, Роббен, ван Персі;

Запас: Ворм, Крул, Матейсен, Боума, Куйт, Хунтелаар, Схаарс, Строотман, Л. де Йонг, Нарсінг, Буларуз, ван дер Ваарт.

Збірна Данії: Андерсен, Кбяер, Аггер, С. Поульсен, Якобсен, Квіст, Еріксен, Крон-Делі, Роммендаль, Бендтнер, Зімлінг;

Запас: Ліндегорд, Шмейхель, Бьелланд, Окоре, Васс, К. Поульсен, Шене, Сільбербауер, Я. Поульсен, Каленберг, Мікельсен, Педерсен.

Головний суддя матчу - Дамір Скоміна зі Словенії.

У наступному матчі групи B, який пізніше в суботу пройшов у Львові, збірна Німеччини переграла Португалію 1:0. Данці 13 червня зіграють з португальцями, а голландці в цей же день з німцями. !zn

Читайте також:

В Україну 8 червня прибули більше 3 тисяч уболівальників Євро-2012, 9 червня очікується в два рази більше

Меркель відвідає збірну Німеччини в польському Гданську перед її матчами в Україні

Німецькі експерти: На Євро-2012 Росія вийде в плей-офф, Україна - н
і

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі