Збірна України у Донецьку 15 червня зіграє на Євро-2012 з командою Франції

Поділитися
© armor.kiev.ua
Збірна України ще жодного разу не перемагала французів - у шести попередніх матчах жовто-сині домоглися лише трьох нічиїх при трьох поразках.

15 червня збірна України зіграє на Євро-2012 з командою Франції. Матч розпочнеться на стадіоні «Донбас Арена» о 19.00.

Перемога у стартовому поєдинку над шведами дозволила збірній України очолити групу D. Французи почали турнір з нічиєї проти Англії.

Наставник жовто-синіх Олег Блохін перед матчем заявив, що ніякої ейфорії в команді немає. Більш того, наставник після гри зі скандинавами влаштував серйозний розбір польотів футболістам, що припустилися в останні хвилини серйозних помилок в обороні.

Збірна України ще жодного разу не перемагала французів - у шести попередніх матчах жовто-сині домоглися лише трьох нічиїх при трьох поразках.

Тим не менш, Блохін запевняє, що добре вивчив суперника і знає, як йому протистояти.

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан у свою чергу зазначив, що капітан збірної України Андрій Шевченко не розгубив з віком вміння опинятися в потрібний час в потрібному місці і забивати важливі голи на Євро-2012.

«Йому не 20 років, але він дуже хитрий. І перший матч показав, що він як і раніше готовий забивати голи. Він як і раніше вміє опинятися в потрібний час в потрібному місці», - сказав він.

В цілому він заявив, що українська збірна "дуже добре" дебютувала у своєму першому матчі на Євро-2012 і тому українці продемонструють "пресинг" ще більше.

Слід зазначити, що національні збірні України та Франції зіграють в Донецьку під дощем. Відповідний прогноз оприлюднив Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозами синоптиків, у приймаючому місті вночі до 19-24 градусів тепла, а вдень стовпчик термометра підніметься до 32 градусів тепла. У Донецьку очікуються дощ, грози, місцями град і шквальний вітер поривами до 15-20 м/с.

Також у Донецьку збірна України проведе матч з командою Англії. Ця гра відбудеться 19 червня. !zn

Читайте також:

Соцопитування: Українські вболівальники впевнені в поразці збірної від Франції

Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був кращим (відео)

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Після перемоги над Швецією обіграти Україну буде ще складніше, - тренер збірної Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі