Збірна України заробила 10 млн євро на Чемпіонаті Європи

Поділитися
© uefa.com
Гроші наша команда заробила таким чином: 8 млн становив бонус для кожної збірної, яка бере участь у турнірі, 1 млн заробили за перемогу над збірною Швеції, ще мільйон - за третє місце в групі D.

За участь в чемпіонаті Європи збірна України заробила для національної федерації футболу 10 мільйонів євро, повідомив інформаційний центр «Україна-2012».

Це - трохи більше 5% від 196 млн євро преміальних, які виділив УЄФА на всіх учасників Євро-2012. Гроші наша команда заробила таким чином: 8 млн становив бонус для кожної збірної, яка бере участь у турнірі, 1 млн заробили за перемогу над збірною Швеції, ще мільйон - за третє місце в групі D. Могло, звичайно, бути побільше, але мінімум нічию, а з нею 500 тис. євро не дозволила отримати помилка угорської бригади арбітрів, яка не зарахувала гол Марко Девіча у ворота англійців.

Додамо, що, команда від ФФУ отримає 1 млн євро.

- Гравці збірної України отримають мільйон євро

Нагадаємо: крім фінансової нагороди на груповому етапі, УЄФА платить по два мільйони євро чвертьфіналістом, по три - півфіналістам, по чотири з половиною - фіналістам. Чемпіон Європи додатково отримає 7,5 млн євро. Загальний заробіток переможця може становити 23,5 млн. На цей куш претендує лише збірна Німеччини, що виграла всі матчі першого етапу. !zn

Читайте також:

Футболка з іронічноим написом про Донецьк стала хітом продажів на Євро-2012

З початку Євро-2012 кордон України перетнуло вже 4,5 млн осіб

Матчі Євро-2012, які транслювала ТРК «Україна», не побачила половина українців - БЮТ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі