Шевченко засмучений суддівством у матчі з Англією

Поділитися
© ru.uefa.com/Sportlifes
Андрій Шевченко, який заявив про завершення кар'єри в збірній після гри з англійцями, засмучений вильотом з Євро-2012 і вважає, що команда не використала свої моменти і постраждала від помилок арбітрів.

Нападник збірної України Андрій Шевченко вважає, що його команда мала шанси пройти до чвертьфіналу домашнього чемпіонату Європи, але не використала свої моменти і постраждала від помилок арбітрів.

«Звичайно, вся Україна чекала від нас більшого, хотілося б вийти з групи, у нас був реальний шанс. Я думаю, що нам десь не вистачило везіння, десь судді не так спрацювали. Але це футбол», - сказав він журналістам у мікст-зоні стадіону «Донбас Арена» після закінчення матчу з Англією.

Шевченко сказав, що через свою травму попросив головного тренера збірної Олега Блохіна не випускати його в стартовому складі на матч проти Англії. «У матчі зі Швецією та Францією мене вдарили в одне і те ж місце, і шанси на мою участь у матчі були 50 на 50. Я сказав Блохіну, що в такому матчі на поле повинні виходити гравці, які на сто відсотків готові, а якщо знадобиться моя допомога, то я вийду і в такому стані», - зазначив він.

- Збірна України програла Англії і попрощалася з Євро-2012 (відео)

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Шевченко вважає, що суддівська бригада матчу Англія-Україна на чолі з угорцем Віктором Кашшаі допустила серйозну помилку, не зарахувавши гол форварда української команди Марко Девіча в другому таймі.

«Сьогодні була велика помилка судді, це однозначно, тому що він знаходився поруч. Цей гол дуже б змінив всю гру. І взагалі, Україна мала багато шансів, але підвела реалізація моментів», - сказав Шевченко.

Легендарний український футболіст сказав, що він засмучений вильотом з Євро-2012 і зараз хоче поїхати додому, обійняти своїх дітей, поцілувати дружину і трохи відпочити.

Після матчу Шевченко і форвард Андрій Воронін заявили про завершення кар'єри в збірній Україні.

Нагадаємо, 19 червня на 51-тисячному стадіоні «Донбас Арена» в Донецьку в завершальному матчі групи D Євро-2012 збірна Англії обіграла Україну з рахунком 1:0. На 48-й хвилині Уейн Руні забив єдиний гол у грі - 1:0. Унаслідок поразки Україна завершила виступ на Євро-2012, Англія виходить до чвертьфіналу. !zn

Читайте також:

Блохін: Сьогодні я не фартовий, але за команду мені не соромно

Шевченко і Воронін завершили кар’єру в збірній

Євро-2012: Шведи «грюкнули дверима», обігравши французів 2:0 (відео)

Складено рейтинг топ-зарплат тренерів Євро-2012: Блохін не потрапив у першу десятку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі