Співробітників внутрішніх військ перед фіналом Євро-2012 окропили святою водою (фото)

Поділитися
© Кадр із фільму «У суботу»
Правопорядок у Києві в день фіналу Євро-2012 будуть 7,3 тис. співробітників правоохоронних органів. Бійців внутрішніх військ проводжав на чергування священик, який окропив їх святою водою.

У неділю, 1 липня, на стройовому плацу в управлінні Північного територіального командування в Києві відбувся урочистий розвід на службу військовослужбовців внутрішніх військ, які будуть нести службу з охорони громадського порядку під час фінального матчу Євро-2012, повідомляє прес-служба МВС України.
Патрулювати вулиці Києва, забезпечуючи охорону громадського порядку навколо стадіону «Олімпійський» і прилеглої до фан-зоні території, будуть 1,5 тисячі військовослужбовців.
«Я хочу сказати слова подяки за вашу щоденну роботу, я відчуваю велику повагу до кожного військовослужбовця, який виходить на службу. Те, що зараз ви перебуваєте на охороні громадського порядку - велика почесна справа, ви захищаєте свій народ і гостей країни. Сподіваюся, що і сьогодні на заключному етапі змагань ви виконаєте завдання з відповідальністю і увагою», - звернувся до військовослужбовців командувач внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк.
Під час урочистого розведення на плацу священик окропив військовослужбовців святою водою.
/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram
За інформацією, прес-служби МВС України, під час фінального матчу Євро-2012 на НСК «Олімпійський» очікується 54 тис. уболівальників, з них 14 тис. - іноземних.
Усього правопорядок у Києві в день матчу забезпечуватимуть 7300 правоохоронців. Співробітники міліції патрулюватимуть вулиці столиці посиленими нарядами, до складу яких увійдуть 5 міліціонерів замість трьох. Крім задіяних на службі правоохоронців, громадський порядок додатково забезпечуватимуть 10 нарядів кінної міліції і 20 кінологів. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі