Соцопитування: Українські вболівальники впевнені у перемозі збірної над шведами

Поділитися
У збірну України вірять і їй віддають беззастережну перемогу у першій грі зі шведами - 70% проти 10%. На нічию розраховують лише 15%. А в цілому, вболівальники вважають, що матч закінчиться мінімальною перевагою українців - 2:1.

Українські вболівальники оптимістично оцінюють шанси збірної України у першому матчі Євро-2012, який відбудеться 11 червня, - 70% впевнені у перемозі.

Про це свідчать дані опитування, яке провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) серед 350 футбольних уболівальників, які також дали прогноз на інші матчі першого туру.

Польща-Греція

Головним фаворитом цієї пари вважають збірну Польщі. Практично половина всіх уболівальників (48%) впевнені, що поляки виграють свій перший матч. Грекам віддають свій голос значно менше – 29%. І тільки 22% прогнозують нічийний результат зустрічі. Ця гра не обіцяє бути багатою на голи, тому полякам віддають невелику перевагу з рахунком 2:1.

Росія-Чехія

У цій грі вболівальники ставлять на перемогу збірні Росії – 46% проти 31%. При цьому 22% припускають, що в цьому матчі буде нічия. Незважаючи на те, що шанси в чехів нижчі, гра обіцяє бути напруженою – 2:1 на користь збірної Росії.

- Євро-2012: розклад матчів і турнірна таблиця

ГРУПА В

Нідерланди-Данія

Уболівальники практично не сумніваються в тому, що Нідерланди виграють свою першу гру – таких 77%. Серед опитаних тільки 8% віддає перемогу данцям і 9% припускають нічию. Респонденти прогнозують легку перемогу Нідерландів з розривом у 2 м'ячі: 2:0 або 3:1.

Німеччина-Португалія

Ця пара здається рівною, але респонденти практично беззастережно віддають перевагу збірній Німеччини – 58% проти 12%. І тільки кожний четвертий (24%) вважає, що буде нічия. Але, незважаючи на таку впевненість у перемозі німецької збірної, уболівальники прогнозують, що гра закінчиться з невеликою перевагою на їхню користь з рахунком 2:1.

ГРУПА C

Іспанія-Італія

Як і в матчі Німеччина-Португалія, незважаючи на ймовірну рівність команд, респонденти впевнені, що гра буде досить легкою саме для іспанців – 57% проти 11%. І тільки 25% вважають закономірним нічийний результат матчу. Цікаво, що за прогнозами італійці навіть не заб'ють у цьому матчі. А сама гра закінчиться мінімальною перевагою іспанців 1:0.

Ірландія-Хорватія

У цій парі фаворитом вважають збірну Хорватії, шанси якої оцінюються в 62%. На перемогу ірландців ставлять усього 5% респондентів і 23% впевнені, що буде нічия. І все-таки, високі шанси ще не гарантують велику перемогу. Як і в попередньому матчі цієї групи, уболівальники впевнені в мінімальному результаті зустрічі на користь Хорватії – 1:0.

ГРУПА D

Франція-Англія

Найбільший інтерес всіх уболівальників прикутий саме до цієї групи, тому що в ній виступає наша національна збірна. Переможця цієї пари можна з впевненістю вважати переможцем і всієї групи. Питання лише, хто це? Уболівальники впевнені, що в цій грі переможе Англія – 45% проти 17% за збірну Франції. І все-таки, кожен третій уболівальник не виключає нічиєї в цьому протистоянні – 31%. В остаточному підсумку, передбачається перемога англійців з рахунком 2:1.

Україна-Швеція

Сама поява збірної України на чемпіонаті Європи не може залишити байдужим жодного футбольного фана. У збірну України вірять і їй віддають беззастережну перемогу в першій грі зі шведами – 70% проти 10%. На нічию розраховують тільки 15%. А в цілому, уболівальники вважають, що матч закінчиться мінімальною перевагою українців – 2:1. !zn

Читайте також:

У містечко на Трухановому острові почали прибувати перші шведські уболівальники


Букмекери назвали фаворитів Євро-2012

Керівництво Швеції на Євро-2012 в Україну приїжджати не має наміру

Блохін пообіцяв, що у матчі зі Швецією вболівальники побачать «зовсім іншу команду»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі