Тільки 2 тис. іноземних уболівальників сходили у Києві на екскурсії

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Серед десятків тисяч іноземних вболівальників, які приїхали до Києва на Євро-2012, тільки 2 тис. замовили організовані екскурсії. Особливу цікавість у гостей столиці викликають «пивні тури» - екскурсії по пивним ресторанам і приватним пивоварням міста.

З початку Євро-2012 через офіційну фан-зону на Хрещатику замовили екскурсії тільки 2 тис. зарубіжних уболівальників, причому половина з них були безкоштовними.

«Ми пропонуємо гостям столиці платні і безкоштовні екскурсії, вболівальники цікавилися рівною мірою і тими, і іншими. Розділилися вони приблизно порівну, більше тисячі туристів замовили різні платні екскурсії, і близько тисячі - відвідали безкоштовні», - розповів керівник інфоцентру офіційної фан-зони Києва Арсеній Фінберг.

За його словами популярні серед іноземців екскурсії у Києво-Печерську лавру, музей Великої Вітчизняної війни, тур «Комуністичний Київ», який розповідає про радянське минуле столиці, а також «Секретний Київ», в якому розповідається про невідомі і загадкові місця міста. Крім того, дуже популярні оглядові екскурсії на автобусі і екскурсії по Дніпру. Особливу цікавість у гостей столиці викликають так звані «пивні тури» - екскурсії по пивним ресторанам і приватним пивоварням міста.

- Після початку Євро-2012 в Києві впала кількість відвідувачів закладів культури

Також популярністю користуються туристичні інформаційні центри столиці. У середньому за допомогою до волонтерів центру звертаються близько 300 туристів щодня. «Як правило, людей цікавить, як дістатися до стадіону, або що цікавого можна подивитися в столиці. Бувають і не дуже приємні приводи для звернень - люди втрачають документи, речі», - розповів Фінберг. !zn

Читайте також:

Іноземних уболівальників у п'ятницю у фан-зоні Києва навчать ліпити вареники і готувати борщ


Іноземних вболівальників музеї та пам'ятники Києва майже не цікавлять

У Києві третина туристів Євро-2012 витрачає на харчування 300 грн на день

Євро-2012 б'є рекорди відвідуваності

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі