Тренер шведів назвав Україну фаворитом у стартовому матчі Євро-2012

Поділитися
© armor.kiev.ua
vЗбірна Швеції має намір грати на перемогу, але статистика показує, що господарі рідко поступаються в стартових поєдинках.

Головний тренер збірної Швеції з футболу Ерік Хамра зізнався, що побоюється за результат стартового матчу чемпіонату Європи проти команди України.

"Ми двічі зустрічалися в останній час. Тоді нам не вистачало Ібрагімовича і Мельберга, але все одно провели дуже хороші матчі. У понеділок, правда, гра буде зовсім іншого напруження. За українців буде вболівати весь стадіон. Вважаю їх фаворитами зустрічі. Будемо грати, безумовно, на перемогу, але статистика показує, що господарі рідко поступаються в стартових поєдинках", - сказав Хамра.

Він повідомив також, що в цілому практично визначився зі складом команди на стартовий матч. «Але є декілька позицій, щодо яких я ще сумніваюся. До матчу три дні, ми дізнаємося, хто в якому стані підійде до гри і в понеділок вранці я назву склад», - зазначив він.

Читайте: Букмекери назвали фаворитів Євро-2012

Крім того, тренер скандинавів висловив сподівання, що Юхан Ельмандер встигне набрати форму до стартового матчу Євро-2012.

"Поки він займається індивідуально. Плануємо, що він приєднається до загальної групи завтра-післязавтра. Ельмандер - моя надія", - сказав Хамра.

4 червня 31-річний Ельмандер, який виступає за стамбульський "Галатасарай", розпочав тренування. У середині травня форвард отримав перелом метатарзальної кістки правої ноги під час матчу заключного туру чемпіонату Туреччини проти "Фенербахче".

Шведи зіграють з українцями в Києві 11 червня. На груповому етапі чемпіонату Європи крім українців суперниками Швеції будуть Англія (15 червня) і Франція (19 червня). !zn

Читайте також:

Перший матч збірної України на Євро-2012 буде судити турецький арбітр


Збірні України та Польщі - найслабші учасники Євро-2012, - рейтинг ФІФА


На Євро-2012 вже приїхали всі команди-учасниці

За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі