У Києві затримали мешканців Кіровограда, які пограбували шведського вболівальника

Поділитися
© 2012.ua-football.com
Міліція затримала грабіжників, які відібрали сумку з документами та грошима у шведського вболівальника. Грабіжники в усьому зізналися, гроші у них вилучено.

До чергової частини територіального відділу Шевченківського райуправління столичної міліції 17 червня в 6:30 звернувся вболівальник зі Швеції із заявою про пограбування на території фан-зони Євро-2012. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в прес-службі МВС України.

В результаті оперативно проведених розшукових заходів співробітники карного розшуку, які відбували службу з охорони громадського порядку із забезпечення Євро-2012, затримали двох підозрюваних у крадіжці. «Хлопці віком 21 років приїхали до Києва з Кіровоградщини, не тільки для перегляду футбольних матчів, а, очевидно, для «збагачення», - повідомили в міліції.

- Шведські вболівальники їдуть з Києва

Наразі затримані зізналися у скоєнні злочину, гроші у них вилучено. Слідчий відділ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві стосовно зловмисників порушив кримінальну справу за. ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК. Триває слідство, зловмисників перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці та інших регіонів України.

Співробітники міліції радять громадянам тримати рюкзаки і сумки якомога ближче до себе, не перекидати їх за спину, щоб була можливість постійного контролю за ними. У разі якщо стосовно вас скоєно злочин, негайно звертайтеся до найближчого наряду або відділення міліції або телефонуйте на 102.

Читайте також:

Збірна Англії вирвала перемогу у Швеції - 3:2 (відео)

УЄФА може покарати Англію за поведінку фанатів на Євро-2012 в Києві

Вболівальники збірних Англії та Швеції побилися в київській фан-зоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі