У містечко на Трухановому острові почали прибувати перші шведські уболівальники

Поділитися
© wagen.com.ua
У Києві на Трухановому острові відкрився фан-кемпінг для шведських уболівальників, які приїдуть до столиці України на матчі Євро-2012. Очікується, що за час турніру кемпінг відвідають 5 тисяч уболівальників.

У фан-кемпінг на Трухановому острові в Києві почали прибувати перші групи шведських вболівальників на матчі Євро-2012, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Після обіду у кемпінгу очікують прибуття понад 500 футбольних фанів.

Всього табір розрахований майже на 3 тис. наметів і 294 трейлери. Його загальна територія складає 22,62 га і розрахована на тимчасове проживання майже 6,5 тис. вболівальників. Територія табору ділиться на дві частини вулицею Труханівською, і кожна зонована відповідно до вимог шведської сторони. В одній частині розташовані зона Gold на 382 намети, зона Silver на 605 наметів, зона паркування трейлерів і зона пляжу площею 1,44 га.

- Євро-2012: розклад матчів і турнірна таблиця

- Букмекери назвали фаворитів Євро-2012


В іншій частині розміщена адміністративна зона з пунктами охорони, оформлення документів, місцем зберігання цінних речей та інші приміщення для комфортного перебування жителів містечка. Крім того, тут розміщена зона Bronze майже на 2 тис. наметів, зона пляжу і зона Even, де встановлено великий екран для трансляції матчів, а також зона харчування з кухнею.

Організацією наметового містечка на Трухановому острові займалися дві шведські компанії: «Camp Sweden» і «Nickes». У свою чергу КМДА виділила земельну ділянку і забезпечила її основними інженерними комунікаціями.

Нагадаємо, раніше Ніклас Халберг - директор компанії Nikes.com, яка уклала угоду з КП «Плесо» на облаштування кемпінгу на Трухановому острові - звернувся з листом до начальника комунального підприємства «Плесо», в якому зазначив, що проект «Еврокемпінга» для вболівальників збірної Швеції на Трухановому острові може провалитися, якщо київська влада не виправить недоліки.

Директор компанії, яка уклала угоду з КП «Плесо» на облаштування кемпінгу на Трухановому острові, стурбований тим, що за два дні до поселення шведських фанів кемпінг зовсім не готовий. Зауваження у нього викликали душові, електрика, планування території і траншеї по всьому острову.

Нагадаємо, 8 червня до Львова приїхали 11 тисяч німецьких уболівальників і близько 4 тисяч португальських. Ще очікують близько 1000 приватних автомобілів, 150-200 автобусів. А на площі біля Оперного театру урочисто відкрили фан-зону. !zn

Читайте також:

Керівництво Швеції на Євро-2012 в Україну приїжджати не має наміру

Блохін пообіцяв, що у матчі зі Швецією вболівальники побачать «зовсім іншу команду»

Тисячі німецьких і португальських уболівальників заполонили Львів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі