Уболівальники Євро-2012 побачили безпідставність звинувачень на адресу України

Поділитися
© uefa.com
У МЗС вважають, що тепер в іноземних уболівальників, які відвідали Євро-2012 в Україні, залишаться тільки позитивні враження про нашу країну. За словами міністра закордонних справ, напередодні чемпіонату проти України була розв'язана наклепницька кампанія.

Уболівальники Євро-2012 привезуть з України позитивні враження. Про це заявив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, повідомляє прес-служба «Партії регіонів».

«Уболівальники повезуть із собою позитивні враження про нашу країну, а потім приїдуть десятки тисяч інших, щоб після почутих розповідей особисто познайомитися з українською кухнею, українською культурою», - сказав міністр.

За його словами, напередодні Євро-2012 проти України була розв'язана наклепницька кампанія.

«Уболівальники, які приїжджають в Україну особисто переконалися у безпідставності звинувачень, які звучали на адресу України з боку іноземних ЗМІ, починаючи від Guardian і закінчуючи ВВС», - підкреслив Грищенко, коментуючи небажання окремих політиків відвідувати матчі в Україні.

Міністр зазначив, що ті, кому футбол нецікавий, завжди знайдуть привід залишитися в стороні.

«Якщо хтось більше любить спостерігати за матчами, сидячи з пивом перед телевізором, це - його справа. А ми запрошуємо всіх вболівальників, у тому числі політиків», - підкреслив глава МЗС.

Як повідомлялося, група британських уболівальників під час ходи перед матчем своєї збірної в Донецьку пронесла по місту імпровізовану труну, яка символізувала протест проти слів англійського журналіста Кемпбелла, який заявив у своєму фільмі, що з України можна повернутися у труні. Крім труни, британці тримали плакати з текстами: "You're wrong! Campbell" ("Ви помиляєтеся, Кемпбелл") і "We'll do what we want" ("Ми будемо робити, що захочемо"). Уболівальники з Англії неодноразово підкреслювали, що жодного разу не стикалися з проблемами, на яких був зроблений акцент у фільмі Бі-бі-сі.

Читайте також:

Німецька преса у захваті від Львова - «Сплячої Красуні Сходу»

Англійська футбольна асоціація подасть скаргу на Бі-бі-сі за звинувачення України у расизмі

Частка негативних матеріалів у світових ЗМІ про Україну перевищила 80%

В українському МЗС вимагають від Бі-бі-сі вибачень за сюжет про расизм

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі