УЄФА не буде карати угорського арбітра за помилку в грі України з Англією

Поділитися
© Mukachevo.net
Європейська федерація не буде перераховувати бали збірної України, яка за результатами вчорашнього матчу з Англією вибула з боротьби за вихід з групової фази Євро-2012.

Союз європейських футбольних федерацій не каратиме ніякими санкціями угорського арбітра Віктора Кашшая за те, що він не зарахував забитий збірної Україні гол у ворота збірної Англії під час матчу Євро-2012 в Донецьку, 19 червня. Про це повідомив представник УЄФА Томас Джордано.

"Не буде жодних наслідків, крім оцінки судді та його асистентів, яка, очевидно, буде не такою, якби вони не допустили цієї помилки", - сказав він.
Представник УЄФА відзначив, що УЄФА за результатами кожного з матчів виставляє бали суддям за десятибальною шкалою, на підставі яких по кілька матчів визначається їх рейтинг, який може змінюватися в залежності від того, наскільки добре вони виконують свою роботу.
"Одна помилка в одному матчі не є мотивом (для зниження рейтингу), тільки у випадку кількох випадків поганої роботи під час кількох матчів", - зазначив він.
Т.Джордано звернув увагу, що футболісти також під час матчів часто допускають різні помилки, зазначивши, що ніхто за це їх не карає санкціями.
Представник УЄФА також сказав, що європейська федерація не буде перераховувати бали збірної України, яка за результатами вчорашнього матчу з Англією вибула з боротьби за вихід з групової фази Євро-2012.
"Взагалі, що стосується результату гри, то нічого не змінюється. Рішення арбітра є остаточним", - сказав він.
Джордано назвав незарахований гол українців "фактичною помилкою, яка не стосувалася порушень правил гри", зазначивши, що "такого типу рішення не можна змінити".
Як повідомлялося, глава суддівської комісії УЄФА П'єр Луїджі Колліна визнав, що група суддів на чолі з Кашшаєм помилилася, коли не зарахувала гол українців у ворота Англії на 63 хвилині матчу, яким вони зрівняли рахунок.
Збірна України, яка для виходу з групової фази Євро-2012 повинна була виграти у збірної Англії, програла їй із рахунком 1:0. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі