УЄФА порівняв рівень доходів від Євро-2012 з минулими чемпіонатами

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Спонсори та телевізійні компанії задоволені співпрацею з УЄФА під час чемпіонату. Коментуючи вплив кризи на дохід від спонсорів, Каллен повідомив, що розмір прибутку вже досяг рівня доходів на чемпіонатах в 2004 і 2008 роках.

Рівень доходів УЄФА на Євро-2012 приблизно відповідає доходам на минулому чемпіонаті в Австрії і Швейцарії. Про це заявив 22 червня на прес-конференції у Варшаві директор турніру Мартін Каллен.

"Доходи більш-менш на тому рівні, що в Швейцарії або Австрії, може навіть трохи більше, але великими були і витрати", - сказав представник УЄФА.

Він додав, що спонсори і телевізійні компанії задоволені співпрацею з УЄФА під час чемпіонату. Коментуючи вплив кризи на дохід від спонсорів, Каллен повідомив, що розмір прибутку вже досяг рівня доходів на чемпіонатаху 2004 і 2008 роках.

Зазначимо, що попередньо УЄФА очікує прибуток від проведення Євро-2012 року в розмірі 1,3 млрд євро. Це трохи більше, ніж від проведення Євро-2008 в Австрії та Швейцарії.

Всього УЄФА відзначає велике зростання прибутку від проведення континентальної першості з футболу. За останні двадцять років прибутковість ЧЄ зросла більш ніж у 30 разів.

Польща і Україна з 8 червня по 1 липня вперше в історії приймають у себе фінал чемпіонату Європи з футболу, право організовувати який країни виграли на конкурсі УЄФА в 2007 році. !zn

Читайте також:

Україна розраховує заробити на Євро-2012 мільярд доларів

ЄВРОефект

Азаров пообіцяв, що до Євро-2012 готелі подешевшають


В УЄФА задоволені готовністю українських стадіонів до Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі