В Україну на Євро-2012 почали прибувати перші вболівальники

Поділитися
© sport.segodnya.ua
Український кордон перетнули вже більше 200 уболівальників. Сьогодні очікується прибуття збірних команд Швеції та Франції. Активно перетинають кордон і представники УЄФА із забезпечення проведення футбольного чемпіонату, а також представники мас-медіа.

В Україну почали прибувати і перші уболівальники з Нідерландів, Німеччини, Південної Африки, Швеції, Польщі та Російської Федерації, а також волонтери УЄФА, повідомив відділ з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

"Кордон перетнули вже більше 200 уболівальників. Також сьогодні очікується прибуття збірних команд Швеції та Франції. Активно перетинають кордон і представники УЄФА щодо забезпечення проведення футбольного чемпіонату, а також представники мас-медіа, які будуть здійснювати освітлення прямих трансляцій футбольних матчів Євро-2012", - повідомляють у Держприкордонслужбі.

Починаючи з вівторка, 5 червня, у рамках домовленості між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі на українсько-польському кордоні почалося спільне оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами обох держав.

"Загальний контроль під час проведення Євро-2012 буде здійснюватися на території Польщі. Він буде діяти на 7 автомобільних і 1 залізничному пунктах пропуску. Зокрема, почав функціонувати і пункт пропуску "Угринів-Долгобичів". В автомобільних пунктах пропуску здійснюється принцип однієї зупинки і створені єврокоридори", - наголошується в повідомленні Держприкордонслужби, поширеному в середу.

Під егідою Європейського агентства з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу FRONTEX почалася загальна операція "Eurocup 2012". Під час операції 10 офіцерів FRONTEX будуть знаходитися у Донецьку, Харкові, Львові та Борисполі, а представники Держприкордонслужби будуть знаходитися в аеропортах Нідерландів, Швеції, Португалії, Чехії та Іспанії, відзначають у відомстві.

Чемпіонат Європи з футболу стартує 8 червня матчем-відкриттям турніру у Польщі і завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК "Олімпійський" у Києві. В цілому в Україні пройдуть 16 матчів з 31. В Україні матчі Євро-2012, окрім Києва, прийматимуть Харків, Львів і Донецьк. !zn

Читайте також:

Під час Євро-2012 українсько-польський кордон на добу будуть перетинати 20 тис. осіб

На Євро-2012 рух на українсько-польському кордоні може бути паралізовано

Польський журналіст склав «путівник хабарів» на кордоні з Україною

За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі